‘Verbannen’ Hardik Patel terug naar Gujarat, vertelt Patidars om klaar te zijn voor ‘dangal’ met govt

0
66

Hardik Patel wordt ontvangen door zijn supporters in Himmatnagar op dinsdag. Javed Raja

Weer thuis na een periode van zes maanden “verbanning” uit Gujarat als per de voorwaarde voor zijn vrijlating op borgtocht in opstand gevallen, Patidar quota agitatie leider Hardik Patel op dinsdag opgeroepen leden van zijn gemeenschap, om klaar te zijn voor een “dangal (worstelwedstrijd)” met de staat BJP regering over hun eisen. Het aanpakken van een bijeenkomst van Patidars hier, na het invoeren van de staat, Hardik, organisator van Patidar Anamat Andolan Samiti, zei dat na een periode van 18 maanden strijd met de overheid om het quotum, dat hij niet “vrees niets” en was klaar voor een duel.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

Wie verwelkomd Hardik opgenomen Dalit-leider Jignesh Mevani.

“Deze regering heeft geslagen opruiing gevallen tegen mij. Ik ben 23 jaar oud. Want het is zeer moeilijk aan te geven doodstraf aan iedereen in dit land, het meest kan ik worden opgesloten voor 14 jaar. Dus (berekening), ik vrij zal zijn tegen de tijd dat ik aan de beurt 37. Ik zal weer terug en kunnen doen sociaal werk dan… Vroeg of laat zal de regering zet me achter tralies. Maar, na dat, moeten we weten hoe het spel te spelen van dangal,” Hardik vertelde zijn supporters die droeg de witte caps gegraveerd met “Hoon Patidar chhu (ik ben een Patidar)”.

Met een wit t-shirt met een afbeelding van Sardar Vallabhbhai Patel en leger vermoeidheid broek, Hardik ingeroepen Shivaji, beweren dat de Maratha koning behoorde tot de Kurmi gemeenschap en dat Shahuji Maharaj (Shivaji ‘ s afstammeling) had geïntroduceerd reservering in India.

Na een receptie op Ratanpur op de Gujarat-Rajasthan grens waar PAAS-leden waren in grote getale aanwezig, Hardik, die had al een verblijf in Udaipur voor zes maanden, Modasiya Kadva Patidar Samaj Vadi in Himmatnagar van Sabarkantha wijk in een grote carcade.

Met vermelding van zijn plannen om de Patidar voorwaartse beweging, zei hij, “Na twee dagen, zullen we beginnen met bewegen in de dorpen van Gujarat en mensen wakker te maken… Laat ons samen en doen de GMDC dangal weer.”

“Ik heb slechts twee doelen — reservering voor de Patidar gemeenschap en de vrijheid van de sfeer van angst”, zei hij.

Echter, Hardik ‘ s ontmoeting met de voormalige CM Keshubhai Patel op zijn Gandhinagar residence kreeg geannuleerd. Keshubhai, een Leuva Patel, ging naar Rajkot om deel te nemen aan een evenement. Gevraagd over Keshubhai verandering van plan, Dinesh Bambhaniya, een close aide van Hardik, zei: “ik had persoonlijk een vaste afspraak met Keshubhai… De overheid moet druk uitgeoefend op hem niet te voldoen aan Hardik.”