Shiv Sena-tags niet-Marathi stemmen voor BMC polls met #Didyouknow?

0
73

Shiv Sena posters bevorderen campagne.

VOOR BIJNA vier decennia, de Shiv Sena opgespaarde op het Marathi-sprekende bevolking in Mumbai om te strijden voor de macht in het land de rijkste gemeente — de Brihanmumbai Municipal Corporation. Dat kan op het punt om te veranderen.

Mumbai op de wisselende kiezer demografische heeft nu gedwongen de partij woo een grotere basis in de aanloop naar 2017 civic polls op 21 februari.

Bronnen bevestigd dat de partij van de nieuwe branding campagne #Didyouknow? was ontworpen om een beroep op de niet-Marathi sprekende bevolking. De campagne, die zich richt op de ontwikkeling van de werken uitgevoerd door de gemeente onder de party ‘ s leiderschap, is primair gericht op de midden-klasse jeugd, aldus de bronnen.

Lees | ‘Did you Know’: Als het Congres exemplaren zijn tagline, Shiv Sena dreigt te verplaatsen EG

Terwijl de partij heeft al tot #Didyouknow? posters en reclameborden in dichtbevolkte sites in de eerste etappe van de campagne, de bronnen gezegd dat de sociale media en digitale campagnes en video-advertenties zal worden uitgerold in de tweede en derde benen, vanaf 18 januari. In de 2012 civic polls, de Shiv Sena ‘ geadopteerd ‘Karun Dakhavala (hebben We gedaan)’ – slogan voor de campagne.

Kijken Wat Anders Is het maken van Nieuws

Wanneer ze in contact, Thackeray scion en Shiv Sena GenNext gezicht Aditya Thackeray, zei: “Wij werken voor alle sectoren van de samenleving. De #Didyouknow? de campagne is een poging om te benadrukken fascinerende informatie over de civic lichaam, die mogelijk niet bekend. Bijvoorbeeld, wist u dat 480 civic scholen zijn omgezet in digitale campussen? Ook niet veel weten 725 nieuwe tuinen (groen) hebben ontwikkeld.”

Bronnen zei dat de tactische verandering werd aangevoerd door Aditya maar in tegenstelling tot eerdere campagnes, de reclameborden en de affiches van het niet dragen van zijn foto ‘ s of die van de late Bal Thackeray of partij van president Uddhav Thackeray. Echter, de party-symbool (boog en een pijl) is prominent weergegeven, samen met de saffraan achtergrond naar voren zijn ideologie, aldus bronnen.

Shiv Sena bronnen zeiden de wisselende kiezer demografische Mumbai was de belangrijkste reden achter de nieuwe campagne, die ze beschreef als de meest belangrijke tactische verschuiving in de opbouw naar de stembus. Mumbai is de laatste telling telling blijkt dat het Marathi gemeenschap accounts voor 29 procent van de bevolking van de stad.

Rijden op Narendra Modi ‘ s populariteit onder de middenklasse, de BJP had verdrongen de Shiv Sena in de periode 2014 Montage polls in Mumbai. Terwijl de Shiv Sena won 14 van de 36 zetels hier, de BJP won 15.

“Het idee is om uit te reiken naar een nieuwe generatie kiezers,” zei Bhupal Ramnathkar, voorzitter en creatieve ontwerper, Design Paraplu, die is ontworpen door de branding campagne.

De ‘ontwikkeling’ pitch komt op een moment dat andere partijen in de strijd, waaronder bondgenoot BJP, het Congres en het NCP, zijn een campagne tegen “misgovernance en graft” in het maatschappelijke lichaam.