Sheena Bora geval: Indrani Mukrejea, wil bestand voor scheiding van Peter, haar zal

0
71

Peter Mukherjea en zijn vrouw Indrani Mukherjea.

Indrani Mukerjea, die is belast met het doden van haar dochter Sheena Bora, de hoogte van een speciale CBI rechtbank dinsdag dat ze wil bestand voor scheiding van Peter Mukerjea, een mede-verdachten in de zaak. Speciale Rechter H S Mahajan vertelde haar dat haar persoonlijke kwestie is, en ze kon de familie de rechtbank. Indrani ook op de hoogte van de rechtbank dat ze wil om veranderingen te maken voor haar. Vorige maand had ze op de hoogte van de hof van haar beslissing om te doneren 75 procent van haar rijkdom aan ISKCON en een NGO die werkzaam is op het gebied van vrouwen en kinderen.

Kijken Wat Anders Is Het Maken Van Nieuws

Indrani ‘ s advocaat, Gunjan Mangala, zei de gronden voor echtscheiding nog niet helemaal. Bronnen zei dat de beslissing kwam na Indrani voelde dat ze werd gevat in de zaak en was verlaten door familie leden. Eerder op de dag, het hof ingelijst tegen Indrani, haar man Peter en ex-man Sanjeev Khanna in verschillende secties, waaronder moord en criminele samenzwering. Alle drie pleitte niet schuldig aan de kosten.

Alle drie beschuldigd, die aanwezig waren in de rechtbank vandaag, werden aangeklaagd op grond van IPC secties 120(b) (criminele samenzwering), 364 (ontvoering), 302 (moord), 203 (het geven van valse informatie ten aanzien van een strafbaar feit) en 201 (vernietiging van bewijsmateriaal). Bovendien, Indrani en Sanjeev werden aangeklaagd op grond van IPC secties 307 (poging tot moord) en 120(b) (samenzwering) voor naar verluidt het plotten om de dood van haar zoon en Sheena ‘ s broer Michail Bora. Michail had eerder beweerd dat Indrani had spiked zijn drankje op April 24, 2012 — op dezelfde dag dat Sheena was naar verluidt gedood.

Trouwens, Indrani werd ook belast onder IPC sectie 471 (met als echte vervalst document of elektronisch record). De proef is waarschijnlijk om te beginnen op 1 februari. De CBI had gevraagd voor de verdachte in rekening te worden gebracht onder de vijf andere secties 202 (opzettelijk nalaten om informatie te geven), 328 (het veroorzaken van pijn door middel van vergif), 384 (afpersing), 420 (vreemdgaan) en 468 (valsheid in geschrifte) — maar de rechter zei dat het niet vinden van voldoende grond.

De CBI had beweerd dat Indrani gesmeed Sheena ‘ s handtekening voor het verzenden van een ontslag brief aan het bedrijf zij werkzaam was, en tot het einde van het contract met haar huisbaas.

“Ik heb zorgvuldig doorlopen verklaringen van alle getuigen opgenomen onder artikel 161 alsmede artikel 164 van de code. Verder heb ik via e-mail records, SMS-records, details van de oproep. Ik heb ook meegemaakt verklaringen van getuigen… met inbegrip van de keurder (Shyamvar Rai)… er blijft geen twijfel dat het materiaal beschikbaar is waaruit blijkt dat er voldoende redenen zijn voor een procedure tegen de verdachte,” de Rechter zei in zijn bestelling.

Volgens het openbaar ministerie, Sheena werd vermoord op 24 April 2012, en van haar lichaam was verbrand en afgevoerd in een bos in Raigad district de volgende dag.

Indrani werd gearresteerd in Mei 2015, na de arrestatie van haar bestuurder, Shyamvar Rai, voor naar verluidt het bezit van een illegaal wapen. De politie beweerde dat op ondervraagd, Rai bleek dat hij betrokken was geweest bij Sheena ‘ s moord. Vervolgens, Peter Mukerjea en Sanjeev Khanna werden ook opgepakt. Rai bleek later fiatteur in de zaak.