Hoe Zie Vorige Aanmeldingsgegevens op het Windows-Scherm Aanmelden

0
221

Standaard worden de meeste versies van Windows record een evenement dat elke keer dat een gebruiker zich probeert aan te melden, of die zich op succesvol is of niet. U kunt deze informatie bekijken door te duiken in de Event Viewer, maar er is ook een manier om informatie toe te voegen over eerdere aanmeldingen recht op het teken in het scherm waar u kunt het niet missen. Om het te laten werken, je gaat te hebben om een duik in het Windows-Register, of, indien u een Pro-of Enterprise-versie van Windows, met de groepsbeleid-Editor. Maar maak je geen zorgen. De wijzigingen zijn vrij eenvoudig en wij helpen u door middel van hen.

GERELATEERDE ARTIKELENHTG Legt uit: Microsoft-Accounts versus Lokale Accounts in Windows 8
Windows 8 is meer geïntegreerd met Microsoft services dan ooit. Wanneer u een gebruikersaccount op uw computer, zult u… [Lees het Artikel]Hoe te Maken van Uw Windows-10, 8 of 7 PC Automatisch Aanmelden
Ooit gewenst dat u niet uw wachtwoord in te typen elke keer dat Windows opstart, maar u wilt niet… [Lees het Artikel]

Deze techniek werkt op iedere versie van Windows Vista op, maar natuurlijk zijn er wel een paar kanttekeningen. De eerste is dat in Windows 8 en 10, deze truc werkt alleen met lokale accounts, niet Microsoft-accounts. Als u beide soorten accounts op één computer, kunt u nog steeds gebruik maken van deze techniek, maar het geeft alleen informatie wanneer u zich aanmeldt met een lokaal account. Het tweede nadeel is dat als je Windows hebt ingesteld om in te loggen op automatisch, zie je niet het extra scherm met aanmelden info.

Thuisgebruikers: Toon Vorige login Informatie door het Bewerken van het Register

Als u een Windows Home edition, moet u het Windows-Register bewerken om deze veranderingen te maken. U kunt ook gebruik deze methode als u Windows Pro of Enterprise, maar het gewoon prettiger werken in het Register, als tegenstelling tot de groepsbeleid-Editor. (Als je Pro of Enterprise, al raden we het gebruik van de eenvoudiger groepsbeleid-Editor, zoals beschreven in de volgende sectie.)

GERELATEERDE ARTIKELENLearning om het Gebruik van de Register-Editor Als een Pro
In de huidige editie van de Geek School, we gaan u leren hoe u gebruik van de register-editor, wat sommige van… [Lees het Artikel]Hoe een Back-up en Terugzetten van het Register van Windows
Elke keer dat u een wijziging aanbrengt in het Windows-Register, welke aansprakelijk is artikel zal waarschijnlijk zeggen dat je een backup van de… [Lees het Artikel]

Standaard waarschuwing: met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij simpele hack en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

Om te beginnen, opent u de Register-Editor door op Start en typ “regedit.” Druk op Enter om de Register-Editor en geven toestemming om wijzigingen aan op uw PC.

In de Register-Editor, gebruik het linkermenu om naar de volgende sleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem

Volgende, je gaat het maken van een nieuwe waarde binnen dat Systeem subsleutel. Rechts-klik op het pictogram Systeem en kies Nieuw > DWORD (32-bits) – Waarde. De naam van de nieuwe waarde DisplayLastLogonInfo.

Dubbelklik vervolgens met de nieuwe DisplayLastLogonInfo waarde opent het venster eigenschappen. Verander de waarde van 0 naar 1 in het vak “Waarde gegevens” en klik vervolgens op OK.

U kunt nu sluit de Register-Editor. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij Windows, wordt na het invoeren van uw wachtwoord, ziet u een scherm dat toont je de laatste succesvolle aanmelding en eventuele mislukte aanmeldingspogingen. Je moet klik op OK om te voltooien het aanmelden bij Windows.

Als u wilt dat deze wijzigingen ongedaan, alles wat je hoeft te doen is terug te keren naar de Register-Editor en verander de DisplayLastLogonInfo waarde van 1 terug naar 0.

Download Onze Één-Klik Op Register Hack

Als u niet het gevoel net als duiken in het Register zelf, we hebben twee downloadbare register hacks die u kunt gebruiken. Een hack toont de vorige aanmelding info op het scherm aanmelden en het andere verwijdert die info, het herstellen van de standaardinstellingen. Beide zijn opgenomen in de volgende ZIP-bestand. Dubbelklik op de account die u wilt gebruiken, klikt u op door de aanwijzingen op het scherm en start de computer opnieuw op.

Beeldscherm Laatste Aanmelding Info Hacks

GERELATEERD ARTIKELHoe u Uw Windows-Register Hacks
Over de jaren hebben we vele Registry hacks te passen en aanpassen van uw Windows computer. Vandaag zijn we van plan om de… [Lees het Artikel]

Deze hacks zijn eigenlijk gewoon de Systeem-toets, gestript tot de twee waarden die we hierboven beschreven, en vervolgens geëxporteerd naar een .REG-bestand. Het uitvoeren van de “Toon Laatste Aanmelding Info op Sign In” hack verandert de DisplayLastLogonInfo waarde 1. Het uitvoeren van de “Verwijder Laatste Aanmelding Info apenstaartje In Persoonlijke Info at Logon” hack stelt de waarde terug op 0. En als u genieten van het gedoe met het Register, het is de moeite waard de tijd neemt om te leren hoe te maken van uw eigen Register hacks.

Pro en Enterprise-Gebruikers: Toon Vorige Aanmeldingsgegevens met de Editor voor Lokaal groepsbeleid

GERELATEERD ARTIKELBehulp van groepsbeleid-Editor aanpassen van Uw PC
In de huidige Geek School les gaan we uitleggen hoe u de editor voor Lokaal groepsbeleid om veranderingen te maken… [Lees het Artikel]

Als u gebruikmaakt van Windows-10 Pro of Enterprise, dan is de gemakkelijkste manier om te laten zien vorige aanmeldingsgegevens om u aan te melden met behulp van de Editor voor Lokaal groepsbeleid. Het is een vrij krachtig hulpmiddel, dus als u nog nooit hebt gebruikt voordat het is de moeite waard de tijd om te leren wat het kan doen. Ook, als je op een bedrijfsnetwerk, doe iedereen een plezier en check in met uw admin eerste. Als uw computer op het werk deel uitmaakt van een domein, het is ook waarschijnlijk dat het deel uitmaakt van een domein beleid van de groep die voorrang krijgen op het lokale beleid van de groep, hoe dan ook.

In Windows 10 Pro of Enterprise, op Start, typ gpedit.msc, en druk op Enter.

In de Editor voor Lokaal groepsbeleid, in het linkerdeelvenster, drill-down naar Computer Configuration – > Administrative Templates > Windows-Onderdelen > Windows-Aanmelding Opties. Aan de rechterkant vindt u de “Display informatie over eerdere aanmeldingen tijdens het aanmelden” item en dubbelklik erop.

In het venster dat wordt geopend, selecteert u de optie Ingeschakeld en klik vervolgens op OK.

Verlaat de Editor voor Lokaal groepsbeleid en start uw computer opnieuw op (of meld u af en weer aan) voor het testen van de wijzigingen. Als u op enig moment wilt verwijderen van de aanmeldingsgegevens van het teken in het scherm weer, volg dezelfde procedure en stel dat de optie terug naar uitgeschakeld.

En dat is het. Als u een versie van Windows Vista tot en met 10 (vergeet niet dat alleen locale accounts in Windows 8 en 10), kunt u Windows display vorige aanmeldingsgegevens wanneer een gebruiker zich aanmeldt. Het is op zijn minst weten of andere mensen hebben geprobeerd in te loggen op uw account is goede informatie te hebben. En om die informatie op het scherm aanmelden het moeilijk maakt om te missen.