Hoe om te controleren Uw PlayStation 4 met Uw Smartphone

0
593

Sony ‘ s officiële PlayStation-app, beschikbaar voor zowel Android-telefoons en iPhones, hiermee kunt u op afstand de controle van uw PS4. Gebruik het als een weergave afstandsbediening of een toetsenbord voor het snel typen zonder afhankelijk te zijn van de PS4-controller en TV-toetsenbord.

Terwijl Nintendo gekozen voor het bundelen van een hele controller met een touchscreen van de gamepad, zowel Sony als Microsoft hebben toegevoegd een “tweede scherm” omgeving met een smartphone-app. Het is niet direct geïntegreerd in zoveel games, maar het is nog steeds een nuttige functie.

Stap Één: de App

Deze functies vereisen Sony ‘ s officiële PlayStation-app, die beschikbaar is in de Apple App Store en Google Play. Terwijl de app is oorspronkelijk ontworpen voor iPhones en Android-smartphones, het werkt nu ook op iPads en Android tablets.

Installeer de app op uw voorkeur apparaat en start het op. Meld u aan met hetzelfde PlayStation Network-account hebt aangemeld in je PS4.

Stap Twee: Sluit aan op uw PS4

Gebruik second screen functies, tikt u op de “Verbinden met PS4” icoon in de app en tik op het “Tweede Scherm”. Uitgaande van uw smartphone en de PlayStation 4 zijn op hetzelfde netwerk, wordt uw telefoon automatisch uw PS4. Tik op verbinding maken. Als u niet ziet de PS4, zorg ervoor dat beide apparaten op hetzelfde netwerk.

Nadat u dit doet, kunt u worden verteld om naar settings (Instellingen) > PlayStation App Verbinding Instellingen > Apparaat Toevoegen van het menu op de PS4. U ziet een code weergegeven. Typ de code in de app voor het registreren van uw smartphone met uw PS4. Settings (Instellingen) > PlayStation App verbindingsinstellingen-scherm op je PS4 geeft u een lijst van aangesloten apparaten en kunt u om ze te verwijderen in de toekomst, als je wilt.

Wanneer u klaar bent, zult u zien dat uw PS4 is nu verbonden wanneer u op Verbinding maken met PS4 > Tweede Scherm. Dit scherm geeft u ook een power-knop, zodat u snel uw PS4 in de rust modus.

Stap Drie: Gebruik Uw Smartphone als Afstandsbediening

Gebruik uw smartphone als afstandsbediening voor uw PS4, tikt u op Verbinding maken met PS4 > Tweede Scherm en tik vervolgens op het “Tweede Scherm” knop onderaan de PS4 ‘ s naam. Zie je een extern scherm met vier pictogrammen aan de bovenkant van het scherm.

GERELATEERD ARTIKELhet Aansluiten van een Muis en Toetsenbord op de PlayStation 4
Geloof het of niet, Sony ‘ s PlayStation 4 werkt met een muis en toetsenbord. Dit maakt het gemakkelijker om te typen,… [Lees het Artikel]

Het eerste pictogram kunt u gebruik maken van de app als een “tweede scherm” in een game als de game ondersteunt. Het tweede icoon kunt u vegen en tikken op je telefoon om te navigeren in het console menu ‘ s. Het derde pictogram geeft u een toetsenbord op uw smartphone, zodat u snel het type in tekst velden. Het vierde pictogram biedt u de mogelijkheid om opmerkingen van toeschouwers, terwijl de omroep gameplay.

Als je jezelf willen een meer comfortabele toetsenbord om te typen op je PS4 zonder te ontgrendelen uw smartphone eerste, vergeet niet dat je kunt draadloos verbinding maken met een fysieke Bluetooth toetsenbord en de muis aan op uw console.

Sommige spellen hebben de mogelijkheid om een kaart te bekijken of inventaris scherm met behulp van de “tweede scherm” functie van deze app, maar de meeste spellen nog niet de moeite genomen de implementatie van deze functie. Als een spel niet ondersteunen deze functie, zie je de ‘Dit scherm is momenteel niet in gebruik’ wordt weergegeven wanneer u op het pictogram tikt eerste icoontje van links.

Het gebruik van Andere PlayStation Functies, Zelfs Via het Internet

De rest van de app biedt een aantal nuttige functies. Deze functies zijn afhankelijk van een aansluiting op Sony ‘ s PlayStation Network-servers, dus ze zullen het werk van overal–zelfs als je de PlayStation 4 is niet ingeschakeld.

Het hoofdscherm toont u uw “Nieuwe” feed, live streams, vrienden lijst, meldingen en andere sociale functies die normaal gesproken alleen toegankelijk via de console.

Tik op “Berichten” en u wordt doorverwezen naar een download van de afzonderlijke PlayStation Berichten-app uit de Apple App Store of Google Play, zodat u het kunt verzenden en ontvangen van berichten met dezelfde PlayStation messaging-dienst die u wilt gebruiken op je PS4.

Tik op de “Opslaan” – knop en u zult worden genomen om de PlayStation Store op je telefoon, zodat u om te bladeren voor games, demo ‘ s, films, en TV-shows op uw telefoon en koop ze. Met de standaard rest modus instellingen, de PlayStation 4 zal automatisch wake-up-en downloaden van games die je koopt, en vervolgens gaat u terug in de rust modus. Zij moeten klaar staan voor je om te spelen wanneer u terugkeert naar uw console.

Tik op de menu-knop naast uw profiel-icoon en je ziet een menu met meer links, zodat u snel uw profiel en trofeeën of inwisselen van actiecodes. Deze functie kunt u snel de codes scannen met de camera van uw telefoon of typt u deze in met behulp van een toetsenbord op uw telefoon, en u bespaart gedoe over te typen ze in met uw PS4-controller.

Sony ‘ s app biedt een scala aan handige functies, hoewel het zeker niet onmisbaar. Slechts een handvol games die de moeite hebben genomen de uitvoering van hun eigen tweede scherm functies die gebruik maken van deze app, en de ontwikkelaars hebben af en toe voor gekozen om het maken van een eigen game-specifieke companion apps die werken over de PS4, Xbox Één, en PC-platforms eerder dan te vertrouwen op Sony ‘ s.