Het Beperken van Toegang tot Uw PlayStation 4 Met een Wachtwoord

0
3936

Iedereen met fysieke toegang tot de PlayStation 4 kan gewoon de controller, zet hem op, en begin met spelen–ten minste standaard. U kunt de toegang beperken tot de PlayStation 4, zodat de mensen het niet kunnen spelen van je games, knoeien met uw bestanden op te slaan en online aankopen te doen zonder uw toestemming.

Gewoon inschakelen van de wachtwoord-vergrendeling niet goed genoeg. U zult ook willen om te voorkomen dat mensen van het creëren van nieuwe profielen met behulp van de ingebouwde ouderlijk toezicht of de mensen kunnen gebruiken met je PlayStation 4 een nieuw profiel maken wanneer ze zet hem op.

Het Beperken van Toegang tot Uw Profiel

U kunt instellen dat een wachtwoord dat voorkomt dat mensen uit de ondertekening in je PlayStation 4 profiel. Om dit te doen, het eerste teken in je PlayStation 4 met het profiel. Druk op de “Up” knop op het startscherm om toegang te krijgen tot de rij met pictogrammen boven in het scherm, selecteer “Instellingen” en druk op de “X” – knop.

Bladert u omlaag op het scherm Settings en selecteer “Gebruikers”.

Selecteer de “Login Settings” optie op het scherm ‘Gebruikers’.

Zie je een “Log in om een PS4 Automatisch” optie op het Login scherm Instellingen. Deze optie zal niet omzeilen van het wachtwoord wanneer u ervoor kiest om het in te schakelen. Als u deze optie inschakelt en u moet een toegangscode instellen, uw PS4 zal automatisch proberen te log je in en vraag uw wachtwoord elke keer dat u de stroom op.

Selecteer “Wachtwoord Management” op dit scherm.

Als je nog geen toegangscode nog, wordt u gevraagd er een te maken. Wachtwoorden zijn numerieke codes die vier cijfers lang zijn. U invoeren met behulp van de Links, Omhoog, Rechts, Omlaag, R1, R2, L1, L2, Driehoek en Vierkant knoppen. Hiermee kunt u snel voer uw wachtwoord in met vier-knop drukt wanneer u de stroom op je PlayStation 4.

Voer uw wachtwoord tweemaal in om te bevestigen dat je hebt ingevoerd is niet correct. Na instellen van een wachtwoord, moet u dit invoeren telkens wanneer u zich aanmeldt bij uw PlayStation 4. U kunt wijzigen of verwijderen van het wachtwoord door op weg naar Instellingen > Login-Instellingen > Wachtwoord Management en het selecteren van “code Wijzigen” of “Verwijderen”.

Als u meerdere accounts hebt op je PS4, moet u zich aanmelden met elk één en stel een wachtwoord in voor elk profiel afzonderlijk om de toegang te beperken. Druk lang op de “PlayStation” – knop op de controller en selecteer “Gebruiker Wisselen” om snel te schakelen gebruikersaccounts en wachtwoorden instellen voor elke gebruiker.

Het Beperken van de Toegang voor gasten

Zelfs nadat u de toegang tot uw gebruikersprofielen met wachtwoorden, iedereen met fysieke toegang tot de PS4 kan de stroom aan en maak een nieuw profiel van de teken-in het scherm om het afspelen te starten. Als u niet wilt dat kinderen of huisgenoten knoeien met je PlayStation 4, kunt u voorkomen dat een gast de toegang tot en ervoor te zorgen dat alleen gebruikers-profielen die u hebt toegevoegd, kunt gebruik maken van de PS4.

Dit wordt bereikt door het gebruik van je PlayStation 4 ‘ s voor ouderlijke controle functie. Ga naar je PS4 Instellingen scherm en selecteer “Parental Controls” om toegang te krijgen tot deze instellingen.

Selecteer “Beperken het Gebruik van PS4 Heeft.” Je hebt het invoeren van een ouderlijke controle PIN-code. Als u nog geen PIN-code nog niet, moet u de standaardinstelling van de PINCODE is 0000.

Zoek het “Selecteer [Nieuwe Gebruiker] en Log in op PS4″ optie en stel deze in op ‘ Niet Toestaan.” als iemand u probeert toe te voegen een nieuwe gebruiker zich aanmeldt bij de PS4 uit de sign-in scherm, en ze zullen moeten weten, je ouderlijk toezicht PIN.

Als je eenmaal hebt, wil je om een sterkere PIN dan de standaard 0000. Selecteer “code Wijzigen” hier om een PIN-code. Deze PIN is gescheiden van uw gebruikers-profiel van het wachtwoord, maar ze zijn allebei vier cijfers. Je kon instellen van uw wachtwoord en uw ouderlijke controle PIN naar dezelfde vier-cijferige codes te onthouden ze beter.

Zorg Ervoor dat u af te Melden of Uw PS4 in de Rust Modus

Als je echt wilt om ervoor te zorgen niemand maakt gebruik van de PlayStation 4 zonder uw toestemming, zorg ervoor dat u af te melden van uw PS4, zet het in de rust modus, of zelfs de macht het af wanneer u klaar bent met het. Als je een stap weg van je PS4 en laat het ondertekend in–of uitschakelen van uw TV zonder dat de PS4 te slapen–het blijft aangemeld en iedereen kan de pick-up van uw controller en beginnen te spelen.

Om u af te melden van uw PS4 of in de slaapstand plaatsen wanneer u klaar bent, houdt u de “PlayStation” – knop op de controller en kies vervolgens de “Log Out van de PS4” of “Enter Rest Mode” opties in dit menu. U kunt ook op de knop Power op de PS4 zelf.

Wanneer je PS4 gaat slapen automatisch ondertekenen u en de volgende persoon die laarzen zal de toegangscode in te voeren. U kunt instellen hoe lang de PS4 wacht voordat deze overschakelt naar de slaapstand door op weg naar Instellingen > energie Besparen Instellingen > Tijd Instellen Totdat de PS4 Uit gaat. Door de standaard, het zal zichzelf uitschakelen na een uur als het spelen van een spel of op het home-scherm, of na vier uur als het afspelen van media, zoals het streamen van Netflix.

Zeker, een vier-cijferige PINCODE is niet zo veilig als een langer wachtwoord in, maar dat maakt het gemakkelijker. Het is een prima oplossing om te voorkomen dat mensen van het afspelen van uw PS4 zonder uw toestemming, en kunt u met uw wachtwoord van vier quick-knop drukt wanneer u wilt spelen.