Heb Je Echt Nodig om een iPhone te Kopen?

0
189

Als u iemand bent die is nog steeds met behulp van een ‘domme’ telefoon, zoals het heet, dan zou je kunnen overwegen ofwel vervangen of het krijgen van een extra telefoon die een smartphone zoals de nieuwe iPhone 5 komt binnenkort uit. Waarom? Nou, er zijn een hoop redenen. Maar eerst wil ik gaan door middel van de redenen waarom mensen nog steeds met behulp van de domme telefoons.

Van alle mensen die ik ken, er zijn slechts een paar van de mensen die drager zijn van niet-smartphones. Ik vroeg hen waarom en in principe de redenen kunnen onderverdeeld worden in een paar punten:

1. Ze willen niet gecontacteerd worden op elk moment door iedereen. Ze geven de voorkeur aan te zetten hun telefoons en het alleen te gebruiken wanneer nodig.

2. Ze maken geen gebruik van e-mail en niet begrijpen wat een app is. Zij ook niet begrijpen vinger te vegen en touch-screens.

3. Surfen op het Internet? Waarom surfen op het Internet als ik een boek kunnen lezen en kijken naar de nachtelijke nieuws en favoriete TV-programma elke week op dezelfde tijd?

4. Waarom betalen veel in de maandelijkse kosten als ik mijn telefoon gebruiken voor oproepen worden alleen?

Als je een van die mensen ben ik volledig juist het gebrek aan belangstelling voor een smartphone. Niet alle apps maakt vrijwel elke smartphone ongeveer 70% minder nuttig. Geen e-mail? Nog eens 10% minder nuttig. Dus is er eigenlijk geen reden voor iemand zoals voor het kopen van een smartphone? Misschien niet!

Ten eerste, het is de moeite waard om het punt dat u, tenzij u daadwerkelijk begint met iets, je kan echt niet zeker hoeveel je gebruikt. Bijvoorbeeld, mijn broer had een gewone telefoon tot de leeftijd van 30 en was altijd tegen het krijgen van een iPhone, want het was “hyped” en hij wilde het niet volgen van de bandwagon. Hij gebruikt zijn computer een stuk voor het bijhouden van de voorraden en hield notecards in zijn zak te noteren taken en gedachten!

Hij kreeg een iPhone als een geschenk en het veranderde zijn leven letterlijk! Hij gebruikt het ding voortdurend en direct toe dat het hem honderd keer meer productief. Nu dat gezegd zijnde, we kochten mijn moeder een Android-telefoon en ze gebruikt het voor 2 weken en dan teruggestuurd omdat ze niet met behulp van alle gegevens en apps, maar werd gedwongen om te betalen voor een data-abonnement. Ze eindigde het verkrijgen van een reguliere telefoon weer. Mijn broer was een stuk jonger en dat zou kunnen helpen in zijn over het leerproces veel sneller.

Maar er is een middenweg oplossing die ik heb gevonden werkt geweldig voor mensen die niet het gevoel dat ze nodig smartphones, maar misschien wil je van de voordelen van touch-screens, grotere schermen, apps, etc. In plaats van het krijgen van een iPhone, u kunt kopen een iPod Touch en krijgt van alles wat de iPhone heeft behalve de mogelijkheid om te bellen en de mogelijkheid om verbinding te maken met een 3G-of 4G-netwerk.

Ik heb gevonden dat dit reduceert de kosten aanzienlijk omdat je niet hoeft te betalen voor de extra data-abonnement en dan krijg je nog steeds van alle voordelen die de iPod Touch. Het laat de persoon leren hoe gebruik te maken van een smartphone-type apparaat langzaam, zonder de extra kosten. Tenzij je veel reizen, het vinden van een goede Wifi-verbinding is een fluitje van een cent deze dagen en zelden heb ik ooit gebruik maken van het 3G/4G-verbinding om iets te doen.

Ik besefte al snel dat dit het beste was voor mijn ouders. Ze had telefoons voor gesprekken al en krijgen ze een iPod Touch te laten verbinden met de rest van de familie die een combinatie hebben van iPhones en iPads. Dus wat zijn de voordelen van het krijgen van een iPod Touch?

1. Je kunt FaceTime met een Mac, iPad of iPhone, dus als je vrienden en familie hebt, dan is het perfect voor video-bellen.

2. met iMessage stuur je sms-berichten gratis naar iPhones, iPads en Macs. Ook kunt u downloaden van WhatsApp en SMS ‘en naar andere apparaten zoals Blackberry’ s en dat allemaal gratis.

3. De camera is geweldig en kun je vastleggen in foto ‘s en video’ s die je nooit zou kunnen krijgen met een gewone telefoon.

4. Hoewel het niet hebben van een ingebouwde GPS, iPod Touch kan nog steeds zoek uw locatie zeer nauwkeurig met behulp van Wifi-verbindingen. Dat betekent dat je nog steeds kunt gebruiken voor routebeschrijvingen en kaarten.

5. Surfen op het web op de iPod Touch. Zelfs als u geen gebruik maken van het Internet, hebben de optie is nog steeds een goede zaak, omdat vrijwel alles heeft wat manifestatie ook online.

6. Tenzij je echt uit de moderne wereld, waarschijnlijk heb je een persoonlijke e-mail of op zijn minst een zakelijke e-mailaccount. Ook als u een ontvangen e-mails zoals korting coupons of Facebook-meldingen, het is leuk om te hebben.

Natuurlijk, u kunt nog veel meer met een iPod Touch dan hierboven vermeld, maar het hangt allemaal af van de mate van comfort van de gebruiker. Mijn belangrijkste punt is dat je alleen maar een iPhone om de volgende redenen:

1. Heb je het extra geld te betalen voor een maandelijks data-abonnement dat u ook daadwerkelijk gebruikt.

2. U weet hoe u met een smartphone veel meer dan de basis-niveau, d.w.z. tikken om apps te openen, navigeren door te vegen, enz.

3. U hebt de mogelijkheid om het gebruik van apps, e-mail, sms, etc terwijl er geen verbinding is met een Wifi-netwerk.

Dat was het! Als u niet over het extra geld voor de maandelijkse kosten en u kunt live uit Wifi, ga dan voor iets als de iPod Touch. Als u alleen weten hoe je een smartphone te gebruiken op een basisniveau en zal nooit gebruik maken van de meer geavanceerde functies hierboven genoemde, dan heb je waarschijnlijk niet nodig hebt en een normale telefoon zou prima werken. Wat is jouw mening? Nodig of niet?