Hur du gör Anspråk på en Befintlig Verksamhet på Yahoo Lokala

0
167

Om du har ett litet företag, har du förmodligen det som anges på Yahoo Lokala Google Local, MapQuest lokala, Yelp och en massa andra lokala platser. Jag kör en liten dator verkstad av mitt hem och göra en del arbete för kunder här och där när jag får ledig tid.

Jag började redan 2009 och hade skapat min verksamhet på Yahoo Lokala. Jag hade ingen anledning att ändra något på min lista tills för ungefär två veckor sedan. Jag gick för att logga in på min Yahoo-konto och kan inte komma ihåg lösenordet. När jag försökte få mitt lösenord, Yahoo berättade för mig att mitt konto hade varit inaktiv för länge och att ID var nu återvinnas! Hoppsan!

Så vad händer nu? Jag heter Yahoo flera gånger och tyvärr var de inte kunna hjälpa mig. En person gick så långt som att tala om för mig att det var omöjligt och att jag skulle lista min verksamhet på Yahoo lokala igen. Jag var bummed grund av att jag hade ett anständigt antal recensioner byggt upp och förlorar alla dessa recensioner för mitt företag kommer att vara smärtsamt.

Hur som helst, vid denna tidpunkt var jag planerar att bara lämna den ensam, men tänkte då att kanske om jag försökte att skriva in samma info, systemet skulle vara smart nog att upptäcka att det redan finns ett företag med det namnet och adressen. Lyckligtvis, jag hade rätt!

Så om du har ett företag på Yahoo Lokala skapas under ett konto kan du inte längre komma åt, sedan kan du flytta den lokala företag notering till en annan Yahoo-konto genom att följa stegen nedan.

Fordran och Befintliga Yahoo Lokala Företag

Första chef över till Yahoo Small Business sidan här:

http://smallbusiness.yahoo.com/local-listings/

Gå vidare och bläddra ner till Yahoo! Lokala Grundläggande Lista och klicka på Se Detaljer.

På nästa sida, gå vidare och klicka på Registrera dig nu på den blå knappen.

Nu kommer du att tas till en sida där du kan skriva in i verksamheten. Vid denna punkt, du behöver för att gå vidare och leta upp verksamheten i Yahoo Lokala först och se till att du skriver in företagets namn och adress precis som det för närvarande visas på Yahoo Lokala.

Om du har kopierat allting rätt, gå sedan vidare och klicka på Nästa-knappen. Nu här är där det magiska händer. Eftersom verksamheten redan är upptagna, kan du göra anspråk på det under vårt Yahoo-ID genom att klicka på alternativknappen och välja Hävdar Notering.

Nu självklart, det måste finnas något sätt att verifiera att du är ägaren och inte bara försöka ta över någon annans verksamhet. För att förhindra att Yahoo kommer att skicka dig ett vykort i mail till adressen av verksamheten med en pin-kod på den. Det tar upp till två veckor att få vykort i mail.

När du får det, du helt enkelt logga in på Yahoo-konto som du använde för att göra anspråk på att lista och ange koden. Detta verifierar att du är den faktiska ägaren av verksamheten och nu att företag kommer att förknippas med den nya Yahoo-ID. Vid denna punkt, du kan redigera den notering och göra allt annat du gillar. Förhoppningsvis hjälper någon där ute med samma problem som jag hade. Njut!