Hoe om Bestanden te Openen in Windows met Verschillende Bestand Extensies

0
208

Ik heb altijd al tot het schrijven van een resource artikel over hoe om bestanden te openen met verschillende extensies zoals .wps .prn .mpp, .mdi, .rar, .psd .pps, .zitten .nrg en nog veel meer! Ik kom over deze kwestie zelf vele malen meestal omdat iemand stuurde me een bestand en ik heb geen idee welk programma geopend!

Dus als je een bestand met een vreemde extensie die u nooit hebben gezien, er zijn een paar manieren waarop u kunt bepalen welke programma opent dat bestand. Ik ben ook van plan om te gaan door enkele van de meest voorkomende bestandstypen die mensen nodig hebben om te openen, maar als het niet in mijn lijst, controleert u het online opzoeken van sites die zal u laten zoeken naar bestand extensies.

Online File Extension Opzoeken

De eenvoudigste manier om te bepalen van het programma dat is gekoppeld aan een bestand type is gebruik te maken van een online database van het bestand extensies. Er zijn een paar sites met duizenden inzendingen, dus tenzij iemand hun eigen extensie, moet u in staat om het te vinden.

FileInfo

Mijn favoriete site voor het krijgen van informatie over bestanden is FileInfo, want het heeft een enorme database en het kreeg een zeer schone en goed georganiseerde camping. Typ gewoon uw toestel in de file extension zoekvak aan de slag te gaan. Ik zocht voor .NRG en kreeg de volgende resultaten:

Op de top, zie je dat het een Nero CD/DVD Image bestand en je krijgt een korte beschrijving van wat precies het bestand kan worden. Ook deze site geeft je een echt nuttige info soms, zoals in dit geval waar het zegt dat je kunt zetten NRG bestanden standaard ISO-bestanden met behulp van een programma genaamd Nrg2Iso.

Het beste deel, echter, is het feit dat het vertelt je welke programma ‘ s u kunt bestanden openen met die extensies op de Mac, Windows en Linux. Dit is meestal wat mensen zijn op zoek om te doen wanneer ze op zoek zijn naar een bestand met extensie, dus FileInfo zet die info vooraan in het midden.

FileExt

Ik ben niet een enorme fan van FileExt omdat het een ton van advertenties gemengd in de inhoud om te proberen en te verwarren, zodat je software installeren om de snelheid van uw pc of scannen voor fouten in het register. Net voorkomen dat al deze links. Om te zoeken naar een bestand met extensie, gewoon gebruik maken van de Google Custom search box aan de bovenkant van de site.

Aan de bovenkant zie je de file extension en ook het bestandstype. Dit is belangrijk omdat het zal u vertellen wat voor soort bestand de extensie is gekoppeld. In het bovenstaande voorbeeld .NRG is een CD-image-bestand gemaakt door de Nero-toepassing. Sla de blauwe gedeelten zijn die advertenties en geven je een korte alinea met meer informatie over het programma dat is gebruikt voor het maken van die bestanden in.

FileExt geeft niet veel meer info dan dat, dus dat is de reden waarom ik vermeld het tweede. Zoals hierboven weergegeven, verschillende programma ‘ s voor het openen van de NRG bestand en FileExt geen idee dat u in dat feit.

Het Openen van Dat-Bestanden

DAT-bestanden zijn zo vaak in e-mails die ik schreef een hele post alleen over het openen .DAT-bestanden. DAT-bestanden zijn niet noodzakelijk van het ene programma en dat is waarom het is een beetje moeilijk te ontcijferen en de beste manier om ze te openen.

Hoe Open ODT-Bestand

Ik heb gekregen een ODT-bestand meerdere keren op het kantoor omdat het een tekstbestand is aangemaakt met behulp van een van deze gratis open source tekstverwerkers zoals StarOffice en OpenOffice. Gelukkig, dit is een heel eenvoudig, want je kunt het direct in Microsoft Word als je dat hebt geïnstalleerd.

Op een Mac werkt, kunt u deze openen in een Teksteditor, die is opgenomen in OS X. Als u geen Office is geïnstalleerd op een PC, kunt u ook gebruik maken van LibreOffice, Lotus Notes of WordPerfect-document te openen.

Het Openen van een RAR-bestand

Ik weet niet waarom mensen gebruik maken van RAR voor het comprimeren van bestanden, ze doen maar, vooral als u probeert om iets te downloaden uit van torrent-sites. Hoe dan ook, je hoeft niet te kopen een programma zoals WinRAR of iets dergelijks, want er zijn gratis programma ‘ s die open kunnen RAR-bestanden prima.

7-Zip is mijn favoriete bestand archiver en zal openen en uitpakken van RAR-bestanden prima. Als u een wachtwoord beschermde RAR-bestand kunt u lezen met mijn vorige post op het kraken van een wachtwoord beschermde RAR-bestanden.

Hoe Open PRN-bestand

Een PRN-bestand is wat je uiteindelijk krijgt wanneer u de optie “Afdrukken naar bestand” optie van Windows. Het is een speciaal bestand dat bestaat uit de afdruktaak in een indeling die kan worden begrepen door de printer, zoals wat u wilt afdrukken, lade, papierformaat, enz. Normaal gesproken, wanneer u afdrukken van dit bestand is gemaakt transparant op de achtergrond voordat het naar de printer worden gestuurd.

Sinds het PRN-bestand is eigenlijk de instructie die is ingesteld voor de printer, het bevat veel extra afval gegevens die je niet begrijpen. Het is bijna onmogelijk om het te openen in Word, Notepad, enzovoort, als je het probeert. U kunt echter wel gebruik maken van een PostScript viewer als GSView om het bestand correct. Normaal gesproken, als iemand echter was van plan om het bestand te verzenden naar uw elektronisch, je zou willen dat ze te printen naar een PDF-writer, enz. als de “Afdrukken naar bestand” optie is niet bedoeld voor de mens om te lezen!

Hoe Open MPP-bestand

Een MPP-bestand is de extensie voor Microsoft Project – bestanden. Mensen zijn soms per ongeluk stuur dit bestand te denken dat iedereen heeft Microsoft Project is geïnstalleerd op hun computers! Helaas doen we allemaal nu werken op plaatsen die het zich kunnen veroorloven dat soort luxe. Één van beide manier, zijn er een paar gratis en commerciële programma ‘ s die u kunt gebruiken voor het openen van een MPP-bestand.

Bekijk deze lijst van gratis/betaalde apps voor het openen van Microsoft Projecten bestanden.

Hoe Open PSF-bestand

De PSF file extension kunt een van de verschillende types van bestanden. Als u voor het openen van een PSF-bestand, is het meer waarschijnlijk is dan niet een Photoshop-Proof Setup-bestand of een Fotostudio in de grafiek. Het kan ook van Microsoft Picture It! software die maakt diavoorstellingen van foto ‘ s.

De eerste manier om te proberen een open zou zijn te downloaden van de Foto! viewer software, of proberen te gebruiken Adobe Photoshop. Als je geen Photoshop hebt, kunt u proberen een gratis foto-viewer zoals XnView.

Als dat niet werkt, probeer dan om de naam van de extensie van het bestand .JPG in plaats van .PSF en open het vervolgens. Sommige mensen hebben gezegd: deze methode werkt voor het openen van PSF bestanden.

Ook is het mogelijk een Fotostudio bestand van Arcsoft, die je hier kunt krijgen. Dat moet hopelijk krijgen van uw bestand openen! U moet de proefversie want het is niet gratis.

Hoe Open MDI-bestand

MDI staat voor Microsoft Document Imaging en is meestal gemaakt door de Microsoft Office Document Image Writer wanneer u de af te drukken bestanden van Office. Dit is voornamelijk handig voor het printen van documenten in elektronisch formaat dat kunt u dan sturen naar iemand anders om te bekijken.

Soms zal Windows dit bestand niet openen typt, zelfs als u Office hebt geïnstalleerd op uw computer, met name als het Office 2007-Microsoft Office Document Imaging is niet standaard geïnstalleerd.

Je kan deze installeren door de volgende stappen:

  1. Ga naar Configuratiescherm en selecteer een programma Verwijderen link onder de Programma ‘ s sectie.
  2. Klik op Microsoft Office 2007
  3. Klik op Wijzigen in de richting van de bovenkant van het venster
  4. Selecteer Toevoegen of Verwijderen van Functies
  5. Vouw Office-Hulpprogramma ‘ S
  6. Klik op het drop-down lijst voor Microsoft Office Document Imaging en selecteer alle onderdelen Uitvoeren vanaf Mijn Computer
  7. Klik op Doorgaan en vervolgens op Sluiten.

Je moet nu in staat zijn om open MDI-bestanden met Office 2007 in Windows XP of Windows Vista.

Het Openen van een VSD-bestand

Een bestand met een VSD-file extension is een Microsoft Visio-tekening. Voor de weergave van de tekening, moet u Microsoft Visio geïnstalleerd op uw computer. Als u niet, er zijn verschillende gratis Visio kijkers die beschikbaar zijn voor vrij.

Visio Viewer 2010

Visio Viewer 2013

Met behulp van de Visio viewer 2010, moet u in staat zijn om te bekijken Visio-documenten die zijn gemaakt in Visio 5, 2000, 2002, 2003, 2007, en 2010!

Hoe Open PUB bestand

Een bestand met een .PUB extensie is een andere merkgebonden Microsoft-indeling van Microsoft Publisher! Gelukkig, als je niet van een Uitgever die zijn geïnstalleerd op uw computer (uiteraard anders zou je niet op deze site), dan kunt u proberen het bestand te converteren naar een ander formaat, bijvoorbeeld PDF, enz.

Check out Zamzar.com een leuk en gratis website die converteert verschillende bestandsformaten, waaronder een PUB in PDF-formaat. Helaas, er zijn geen toeschouwers, plugins, of iets anders voor het weergeven van Microsoft Publisher-bestanden, dus je zult moeten om het te converteren naar PDF of vertel de persoon opslaan als een ander bestandstype.

Er zijn vele andere soorten van bestanden die ik hier niet vermeld, dus check de websites hierboven voor meer info over deze. Als u vragen heeft, een reactie te geven. Genieten!