Xbox Hikes priser för Game Pass (Ultimate, Core och PC)-prenumerationer

0
3

Online Tech Tips stöds av läsare. Vi kan tjäna en provision när du köper via länkar på vår webbplats. Läs mer.

Game Pass-prenumeranter kommer nu att betala högre månads- och årsavgifter för de tre planerna – Game Pass Ultimate, PC Game Pass och Xbox Game Pass Core. Förra året höjde företaget Game Pass Ultimate-månadsprenumerationen med $2—från $14,99 till $16,99. Från och med den 10 juli kommer samma prenumeration att kosta 19,99 USD i månaden, den andra prishöjningen på 12 månader.

Årsplanen Game Pass Core höjs också från 59,99 USD till 74,99 USD, medan PC Game Pass nu kommer att kosta 11,99 USD (upp från 9,99 USD) varje månad.

Innehållsförteckning

  Dessutom upphör Xbox Game Pass for Console för nya medlemmar och ersätter det med “Xbox Game Pass Standard”, som är tillgängligt för $14,99/månad. Den nya Game Pass Standard kommer att ge medlemmar tillgång till hundratals speltitlar, multiplayer online-konsoler och erbjudanden/rabatter på upp till 50 % på utvalda spel. Det kommer dock inte att inkludera vissa Game Pass Ultimate-förmåner som tillgång till förstadagsspel, EA Play, Xbox Cloud Gaming, uppdrag, förmåner och rabatter på Game Pass Library-spel.

  Xbox minskar också den maximala förlängningsgränsen för Game Pass for Console till 13 månader för medlemmar i alla länder. Minskningen kommer inte att påverka (tiden på) konton med förlängningsgränser som överstiger 13 månader. Befintliga prenumeranter kommer dock inte att kunna stapla mer än 13 månaders Game Pass for Console efter den 18 september.

  I e-postmeddelandet som skickas till Game Pass-medlemmar skyller Xbox prishöjningen på “föränderliga marknadsförhållanden”. ” och dess plan att ge ”mer värde och fantastiska spel för den allra bästa spelupplevelsen.”

  Prishöjningen varierar beroende på land, valuta och medlemsstatus. Kolla in Xbox’s officiella dokumentation om de nya världsomspännande priserna för prenumerationer på Game Pass Ultimate, Game Pass Core och PC Game Pass. Prisuppdateringarna börjar med nya prenumeranter den 10 juli och befintliga kunder den 12 september.

  Relaterade inlägg

  • Din Amazon Fire TV-skärmsläckare kommer nu att visa annonser
  • < li> Netflix drar tillbaka sin grundläggande annonsfria plan (för en standardplan som stöds av annonser)