NYT Connections-tips en antwoorden van vandaag voor 27 juni (#382)

0
3

Snelle links

 • Wat zijn verbindingen?
 • Tips voor hedendaagse verbindingsgroepen
 • De antwoorden van NYT Connections van vandaag
 • Hoe hebben we dit Connections-spel opgelost?
 • Hoe raad je verbindingsgroepen?

Connections is een spel van de New York Times dat je uitdaagt om de associatie tussen woorden te vinden. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Verbindingscategorieën kunnen bijna alles zijn, en ze zijn meestal behoorlijk specifiek. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van de antwoorden, dan staan ​​wij voor u klaar.

Wat zijn verbindingen?

Connections is een spel uit de New York Times. Het doel is eenvoudig: sorteer 16 woorden in groepen van 4. Elke groep woorden zal verbonden zijn door een gemeenschappelijk idee of thema. Dat gemeenschappelijke element kan van alles zijn. We hebben alles gezien, van games die afhankelijk zijn van het aantal letters in de woorden tot categorieën waarbij je een extra letter aan het einde van het woord moet zien. Soms zijn het verwijzingen naar de economie, soms verwijzen ze naar sprookjes. Het is niet te zeggen wat voor soort associatie er tussen woorden zal bestaan.

Zodra u er zeker van bent dat u het verband begrijpt, selecteert u vier woorden en klikt u vervolgens op 'Verzenden'. Je hebt in totaal maar vier pogingen, dus wees niet te gierig.

Tips voor de huidige Connections-groepen

Hier zijn een paar tips voor het 382e Connections-spel om u op weg te helpen:

 • Geel: Om onverbiddelijk te volgen.
 • Groen: Manieren om een ​​brief met een dierbare af te sluiten.
 • Blauw: Een kleiner deel van een groter geheel.
 • Paars: Een metaal.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, zijn de daadwerkelijke groepsnamen:

 • Geel: Achtervolging
 • Groen : Romantische ondertekening van brieven
 • Blauw: Groep binnen een groep
 • Paars: Goud _____

Vandaag 39;s NYT Connections Antwoorden

Achtervolging (geel):

Achtervolging, jacht, zoektocht, zoeken

Romantische brievenondertekening (Groen):

Altijd, kusjes, liefde, de jouwe

Groep binnen een groep (blauw):

Kamp, Partij, Zij, Vleugel

Goud____ (paars):

Bond, Blad, Mijn, Rush

Hoe hebben we dit verbindingsspel opgelost?

27 juni kwam heel gemakkelijk voor mij, hoewel het meer geluk was dan wat dan ook.

De eerste groep die ik zag was de Groene groep, "Romantische Letter Sign-Offs." Ik merkte voor het eerst altijd en de jouwe op, wat onderdeel kan zijn van platonische handtekeningen, en toen ik zocht naar andere woorden die pasten bij het idee van brieven (of e-mails, eigenlijk), besefte ik dat we het waarschijnlijk over romantische handtekeningen hebben. . Tenzij je een extreem nauwe band hebt met de mensen in je professionele leven.

Chase, hunt en search zijn allemaal vrij synoniem, dus ik ging daarna met die. Quest past er wel een beetje bij, hoewel het niet vaak als werkwoord wordt gebruikt. Die 4 behoorden tot de gele groep, "Pursuit."

Vervolgens keek ik naar party. Mijn brein besloot om te beginnen met een groep bandieten (dankjewel, ongetwijfeld, dankzij Mount and Blade II: Bannerlord) in plaats van een viering. Vanaf daar kwamen side, wing en camp, allemaal als in subgroepen, gewoon samen. Blue was "Group Within a Group."

Dat liet bond, leaf, mine en rush achter in de Paarse groep. Nogmaals, het hielp om ze hardop uit te spreken. Zodra ik dat deed, realiseerde ik me dat ze allemaal voorafgegaan kunnen worden door het woord 'Goud'. om een ​​specifiekere betekenis toe te voegen. De groep was gewoon "Goud ____."

Hoe raad je verbindingsgroepen?

Er is geen snelle, betrouwbare manier om Connections te benaderen zoals bij Wordle, omdat Connections niet algoritmisch is. Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden en die kunnen helpen.

 1. Zoek naar vergelijkbare woordsoorten. Zijn sommige woorden werkwoorden en andere zelfstandige naamwoorden? Zijn er bijvoeglijke naamwoorden? Probeer ze mentaal te groeperen op basis van die categorieën en kijk of er andere patronen naar voren komen.
 2. Zijn de woorden synoniemen?Soms zijn categorieën alleen maar synoniemen voor een zin, of liggen ze heel dicht bij synoniemen. Vertrouw hier echter niet te veel op. Af en toe zal Connections opzettelijk woorden gebruiken die soms synoniemen zijn om u te misleiden.
 3. Probeer de woorden uit te spreken. Soms helpt het uitspreken van de woorden. Eén puzzel die we zagen bevatte de woorden go, rate, sneller, clip, pace, speed, move, pendel en haast – die allemaal duidelijk verband houden met het idee van beweging. Wanneer je ze echter uitspreekt, wordt het iets duidelijker dat slechts vier (ga, beweeg, haast, sneller) dingen zijn die je eigenlijk zou zeggen om iemand ertoe aan te zetten in beweging te komen.
 4. Verwacht de rode haring. Verbindingen bevat meestal woorden die plausibel, maar toch onjuist, bij elkaar kunnen worden gegroepeerd. Neem als voorbeeld de woorden Bud, Corona en Light. Je zou deze drie woorden instinctief bij elkaar kunnen zien en aannemen dat ze op één hoop worden gegooid in een categorie die verband houdt met bier, maar dat was niet het geval.
 5. Zoek naar duidelijke woorden. Als een woord op je bord niet meerdere betekenissen heeft of eigenlijk maar in één context kan worden gebruikt, probeer dan dat woord te gebruiken als basis voor een categorie.
 6. Schud het bord. Soms helpt het verplaatsen van woorden je om er op nieuwe manieren naar te kijken.

Als je deze niet hebt opgelost, voel je dan niet al te slecht: er is altijd morgen! En die woorden kunnen aansluiten bij een onderwerp waarin u geïnteresseerd bent, waardoor u een voorsprong krijgt op de concurrentie.