Dagens NYT Connections tips och svar för 27 juni (#382)

0
0

Snabblänkar

 • Vad är anslutningar?
 • Tips för dagens anslutningsgrupper
 • Dagens NYT Connections svar
 • Hur löste vi det här Connections-spelet?
 • Hur gissar du på anslutningsgrupper?

Connections är ett spel från New York Times som utmanar dig att hitta sambandet mellan ord. Det låter enkelt, men det är inte—Anslutningskategorier kan vara nästan vad som helst, och de är vanligtvis ganska specifika. Om du behöver hjälp med att få svaren har vi dig täckt.

Vad är anslutningar?

Connections är ett spel från New York Times. Målet är enkelt: sortera 16 ord i grupper om 4. Varje grupp av ord kommer att kopplas samman med någon gemensam idé eller tema. Det gemensamma elementet kan vara vad som helst. Vi har sett allt från spel som förlitar sig på antalet bokstäver i orden till kategorier som kräver att du ser en extra bokstav i slutet av ordet. Ibland är de referenser till ekonomi, andra gånger refererar de till sagor. Det går inte att säga vilken typ av association det kommer att finnas mellan ord.

När du är säker på att du förstår kopplingen väljer du fyra ord och trycker sedan på “Skicka”. Du har bara fyra försök totalt, så var inte alltför gissningsglad.

Tips för dagens anslutningsgrupper

Här är några tips för 382nd Connections-spelet för att komma igång:

 • Gul: För att följa obönhörligt.
 • Grönt: Sätt att avsluta ett brev med en nära och kära.
 • Blå: En mindre del av en större helhet.
 • Lila: En metall.

Om du fortfarande behöver hjälp är de faktiska gruppnamnen:

 • Gul: Pursuit
 • Grön : Romantiska brevavskrivningar
 • Blå: Gruppera inom en grupp
 • Lila: Guld _____

Idag&# 39;s NYT Connections Answers

Pursuit (gul):

Chase, Hunt, Quest, Search

Romantic Letter Sign-Offs (Grön):

Alltid, kyssar, kärlek, din

Grupp inom en grupp (blå):

Camp, Party, Side, Wing

Gold____ (lila):

< p> Bond, Leaf, Mine, Rush

Hur löste vi det här Connections-spelet?

Den 27 juni kom väldigt lätt för mig, även om det var mer tur än någonting annat.

Den första gruppen jag såg var den gröna gruppen, "Romantic Letter Sign-Offs." Jag märkte först alltid och ditt, vilket kan vara en del av platoniska sign-offs, och när jag letade efter andra ord som passade tanken på brev (eller e-postmeddelanden, egentligen), insåg jag att vi förmodligen pratar om romantiska sign-offs. . Det är såvida du inte är extremt nära människorna i ditt yrkesliv.

Jaga, jaga och söka är alla ganska nära synonymt, så jag gick med dem nästa. Quest passar typ, även om det inte används ofta som verb. Dessa 4 tillhörde den gula gruppen, "Pursuit."

Därefter tittade jag på festen. Min hjärna bestämde sig för att börja med en fest av banditer (tack, utan tvekan, på grund av Mount and Blade II: Bannerlord) snarare än en fest. Därifrån kom sidan, flygeln och lägret, alla som i undergrupper, bara samman. Blue var "Grupp inom en grupp."

Det lämnade band, löv, mitt och rusa i gruppen lila. Återigen hjälpte det att säga dem högt—så fort jag gjorde det insåg jag att alla kan föregås av ordet “Guld” för att lägga till en mer specifik betydelse. Gruppen var bara "Gold ____."

Hur gissar du anslutningsgrupper?

Det finns inget snabbt och tillförlitligt sätt att närma sig Connections som det är med Wordle, eftersom Connections inte är algoritmiskt. Det finns dock några saker att tänka på som kan hjälpa.

 1. Leta efter liknande delar av tal. Är vissa ord verb och andra substantiv? Är några adjektiv? Försök att mentalt gruppera dem baserat på dessa kategorier och se om några andra mönster faller på dig.
 2. Är orden synonymer?Ibland är kategorier bara synonymer för en fras, eller mycket nära synonymer. Lita inte för noga på detta dock. Ibland kommer Connections medvetet att slänga in ord som ibland är synonymer för att vilseleda dig.
 3. Försök att säga orden. Ibland hjälper det att säga orden. Ett pussel vi såg innehöll orden gå, satsa, snabbare, klippa, tempo, hastighet, rörelse, pendla och bråttom— som alla uppenbarligen är relaterade till idén om rörelse. Men när du säger dem blir det lite mer uppenbart att bara fyra (gå, flytta, skynda dig, snabbare) är saker du faktiskt skulle säga för att få någon att röra på sig.
 4. Förvänta dig den röda sillen. Anslutningar har vanligtvis ord som kan vara rimligt men felaktigt grupperade. Ta orden Bud, Corona och Light som exempel. Du kanske instinktivt ser de tre orden tillsammans och antar att de är samlade i en kategori som är relaterad till öl, men det var de inte.
 5. Leta efter distinkta ord. Om ett ord på din tavla inte har flera betydelser eller egentligen bara kan användas i ett sammanhang, försök att använda det ordet som grund för en kategori.
 6. Blanda tavlan. Ibland kan det hjälpa dig att se på dem på nya sätt att flytta runt ord.

Om du inte löste den här, må du inte så dåligt—det finns alltid imorgon! Och dessa ord kan passa in i ett ämne du är intresserad av, vilket ger dig ett steg upp i tävlingen.