Eufy Security Indoor Camera S350 recension: Stellar Motion Detection

0
3

Nyckelalternativ

  • Eufy Security Indoor Cam S350 levererar exceptionell videokvalitet med upp till 4K-upplösning.
  • Den har fantastisk rörelsedetektering som drivs av AI-teknik.
  • Kameran är dyr jämfört med andra alternativ men ett utmärkt val som fungerar med Alexa och Google Home.

Om du har letat efter en pålitlig smart inomhuskamera, och pengar är inget objekt, är Eufy Security Indoor Cam S350 ett av de bästa valen du kan göra. Med sin exceptionella videokvalitet och imponerande AI-rörelsedetektion krossar den konkurrenterna. Även om appen kan använda lite kärlek, är det inte en omöjlig mjukvara att använda, och den är laddad med användbara inställningar och anpassningar.

Eufy Security Indoor Cam S350 8/10

Upplev Al-förbättrad spårning för konstant synlighet av nära och kära och husdjur. Eufy Securitys unika
algoritm säkerställer exakt kontroll och optimal zoom.

Proffs

  • Utmärkt videokvalitet
  • Fantastisk rörelsedetektering
  • Tyst drift
  • Massor av anpassningar i appen
  • Fungerar med Alexa och Google Home

Nackdelar

  • Appen tar lite tid att vänja sig vid
  • Dyrare än de flesta inomhuskameror

$130 på Amazon$130 vid Best Buy$130 på Eufy Hur vi testar och granskar produkter

Pris och tillgänglighet

< p>Eufy Security Indoor Cam S350 säljs för $130. Alla stora återförsäljare har enheten, inklusive Amazon, Best Buy, Walmart, B&H Photo och Eufy. Du kan också köpa S350 som en del av två Amazon-paket: en med Eufy HomeBase 3 och en annan med HomeBase 3 och Eufy Floodlight Camera E340.

Specifikationer

Varumärke Eufy Videoupplösning 4K, 2K, 1080p, 720p Anslutning USB-C Lagring Upp till 128 GB microSD, molnlagring Ämnesavkänning Ja

Säg mig att det inte ser ut som en liten robot

Jerome Thomas/How-To Geek

Första intrycket spelar roll, eller hur? Om dina egna bedömningar är baserade på S350:s marknadsföring kan du gå därifrån med felaktiga antaganden; främst att kameran är trådfri. Så är inte fallet, även om verkligheten inte är för svår att uthärda. Liksom de flesta andra smarta kameror inomhus (och vi har en stor sammanfattning av dessa), kommer den lilla kameran med en USB-kabel och strömadapter.

Med bara cirka 4 tum lång och 3 tum bred hade jag inga problem med att placera S350 i flera områden i mitt hem. Om du inte vill använda bordsskivan finns det nyckelhål på botten av basen för vägg- eller takmontering. Bekvämt är det också ganska lätt.

Kosmetiskt gör S350 ett bra jobb med att påkalla uppmärksamhet. Jag kan se de vita, gråa och svarta skalfärgerna som trevliga avskräckande medel för blivande tjuvar som vill rota i byrålådor.

Jerome Thomas/How-To Geek

S350:s roterbara bas är mindre än kamerahuset men kämpar inte för att hålla den upprätt. Jag stötte inte på något nämnvärt motstånd när jag tippade S350 upp och ner, och dess rotation kändes lika naturlig. En trådgenomföring på botten av basen håller kablarna sammandragna samtidigt som det ger en fri väg till USB-C-porten. Du hittar också en synkknapp hängande här.

Om du föredrar lokal lagring (Eufys molnlagring skulle vara ditt andra alternativ), stöder S350:s microSD-kortplats upp till 128 GB och är placerad längst ner till höger på kameran . ​​​

En fantastisk 4K-upplevelse

När det kommer till säkerhetssystem i hemmet är S350 inte din genomsnittliga smarta kamera för inomhusbruk. Eufys drömmaskin är utrustad med inte ett, utan två objektiv: en 4K-vidvinkel och en 2K-tele för alla dina zoombehov. Hur översätts glaset till verklig bildkvalitet, undrar du kanske? Helt beundransvärt.

Det här är lätt några av de snyggaste bilderna jag någonsin sett från en inomhuskamera, och jag har granskat dessa typer av enheter under en tid nu. Bilden nedan togs under dagsljus med minimalt lampljus i rummet, med upplösningen maxad till 4K. Livfull och färgstark, men inte alltför mättad, levererade S350 konsekvent skarpa och tydliga bilder.

Michael Bizzaco/How-To Geek

I Eufy-appen kommer du att kunna välja mellan flera upplösningsinställningar. Som standard är S350 inställd på auto, justerar pixelantal i realtid baserat på faktorer som belysning, tillgänglig bandbredd och batteritid. Jag har bifogat ytterligare tre skärmdumpar för att visa upp bilder i 2K, 1080p och 720p.

Michael Bizzaco/How-To Geek

2K-upplösning fångad av Eufy S350

2K-upplösning fångad av Eufy S350

Michael Bizzaco/How-To Geek

1080p-upplösning fångad av Eufy S350

1080p-upplösning fångad av Eufy S350

< /strong> Michael Bizzaco/How- Till Geek

720p-upplösning fångad av Eufy S350

720p-upplösning fångad av Eufy S350

S350:s funktioner för 360-graders panorering, 75-graders lutning och hybridzoom fungerade utan ett krångel också. Du kommer att bli hårt pressad av att höra kameran rotera, även i de tystaste rummen.

2K-teleobjektivet kommer in snyggt och nära motiv utan att någon form av pixelering äger rum. När jag zoomade, noterade jag några gånger att S350 inte verkade veta vad som var viktigt att fokusera på. Som du kan se på bilden nedan valde linsen att markera bokstäverna på min stol, i motsats till den stiliga Husky som satt på den.

Michael Bizzaco/How- Till nörden

S350 levererar också solid IR mörkerseende, belyser motiv upp till 40 fot bort och ansikten upp till 30 fot.

Michael Bizzaco/How-To Geek

Rörelsedetektering möter Snappy AI

Michael Bizzaco/How-To Geek

Utöver sin fantastiska bildkvalitet är en annan stor vinst för S350 dess ultraresponsiva rörelsedetektering. Drivs av den typ av AI-teknik som kan se skillnaden mellan människor, djur och diverse rörelser, blev jag imponerad av hur effektiv S350 var på att spåra rörelser. Jag bokstavligen marscherade runt i mitt vardagsrum och kunde se S350 följa mitt steg. Ärligt talat var det lite läskigt!

Eufy Security App låter dig justera hur känslig S350 också är. Även när den är inställd ett snäpp över “Lägsta” nivå fick jag massor av meddelanden från kameran. Jag rekommenderar att du skapar några aktivitetszoner i appen för att minska antalet varningar som S350 skickar till dina smartphones och surfplattor.

Högt och tydligt

Jerome Thomas/How-To Geek

S350 markerar alla rutor i ljudavdelningen. Jag körde lite testljud från min MacBook med 50 % volym i både mitt sovrum (cirka 30 fot från S350:s huvudtestplats) och på kontoret (cirka 40 fot bort). Båda ljudtesterna var lite dämpade när jag lyssnade via Eufy-appen, men jag kunde fortfarande se skillnaden mellan sång och instrument genom S350-mikrofonen.

Viktigast av allt, mänskliga röster i samma rum som kameran var fylliga och mycket höga. Ljudet av min egen röst som bultade genom S350-högtalaren var tillräckligt hörbart, om än lite komprimerat.

Använda Eufy Security-appen

Stäng

Jag har haft några inkörningar med Eufy Security App (för iPhone och Android-enheter) tidigare, så jag har haft lite tid på mig att bekanta mig med några av dess egenheter. Tyvärr är detta inte en övervakningspanel som andra företag borde vara avundsjuka på; men det fungerar definitivt och är packat med anpassningar och andra användbara inställningar. Som sagt, jag tror att jag kommer att täcka nackdelarna innan jag slår på proffsen.

Först och främst irriterade det mig att det inte automatiskt växlade S350 livevy till liggande läge när jag vänder min iPhone åt sidan. Istället finns det en liggande knapp i det nedre högra hörnet av skärmen som du måste trycka på. När du är i liggande läge måste du trycka på en vänsterpil högst upp till vänster på skärmen för att gå tillbaka till porträtt.

Min andra stora gnäll är att flera viktiga inställningar inte var framme och mitt i användargränssnittet. Till exempel “Rörelsedetektering,” “Meddelanden,” och “Ljud” undermenyer krävde ett tryck på “Inställningar” knappen för att komma åt. Det är inte det största problemet i världen, men andra företag (som Arlo) inkluderar lättåtkomliga widgets för några av dessa viktiga inställningar så fort du öppnar appen.

Nu är det bra! Eufy Security App låter dig anpassa S350 för att passa både dina levnadsförhållanden, schema och smarta hemteknik. Att ha möjligheten att justera vilken typ av meddelanden som S350 kommer att skicka till dig är ett stort plus; för även om det är trevligt att se Rover rusa omkring via app, kan det bli ganska irriterande att ta emot en ping varje gång han korsar synfältet.

Jag gillade också verkligen att ha möjligheten att se livevyer från bara vidvinkelobjektivet, eller från både vidvinkel- och telefoto. Tänk på att om du aktiverar dubbel vy begränsar upplösningen till 2K för båda objektiven.

strong>

S350 fungerar med Alexa och Google Home. Jag hade inga problem med att lägga till EufySecurity-färdigheten till Alexa och kunde dra en livevy av S350 och använda tvåvägsljudfunktioner, både genom Alexa-appen och min Echo Show 5. Jag skapade också framgångsrikt en Alexa-rutin för att vända min skrivbordslampan lyser när S350 detekterar rörelse.

Ska du köpa Eufy Security Indoor Cam S350?

Jag älskar Eufy Security Indoor Cam S350. Den är perfekt för att hålla koll på barn, husdjur och de viktiga platserna i ditt hem. Jag kan utan att tveka säga att det är en av de bästa plug-and-play-kamerorna på marknaden. Även om appen kommer att ta lite tid att vänja sig vid för vissa, är det väl värt inlärningskurvan.

Eufy Security Indoor Cam S350 8/10

Upplev Al-förbättrad spårning för konstant synlighet av nära och kära och husdjur. Eufy Securitys unika
algoritm säkerställer exakt kontroll och optimal zoom.

$130 på Amazon $130 vid Best Buy $130 på Eufy