Eufy Security Binnencamera S350 Review: geweldige bewegingsdetectie

0
3

Belangrijkste punten

  • De Eufy Security Indoor Cam S350 levert uitzonderlijke videokwaliteit met een resolutie tot 4K.
  • Het heeft geweldige bewegingsdetectie, mogelijk gemaakt door AI-technologie.
  • De camera is prijzig vergeleken met andere opties, maar een uitstekende keuze die werkt met Alexa en Google Home.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare slimme camera voor binnenshuis en geld geen rol speelt, dan is de Eufy Security Indoor Cam S350 een van de beste keuzes die je kunt maken. Met zijn uitzonderlijke videokwaliteit en indrukwekkende AI-bewegingsdetectie verplettert hij de concurrentie. Hoewel de app wat liefde kan gebruiken, is het geen onmogelijk stukje software om te gebruiken, en zit het boordevol handige instellingen en aanpassingen.

Eufy Security Indoor Cam S350 8/10

Ervaar AI-verbeterde tracking voor constante zichtbaarheid van dierbaren en huisdieren. Het unieke
algoritme van Eufy Security zorgt voor nauwkeurige controle en optimale zoom.

Voordelen

  • Uitstekende videokwaliteit
  • Geweldige bewegingsdetectie
  • Stille werking
  • Veel in-app-aanpassingen
  • Werkt met Alexa en Google Home

Nadelen

  • App is even wennen
  • Prijziger dan de meeste indoor cams

$130 bij Amazon$130 bij Best Buy$130 bij Eufy Hoe we producten testen en beoordelen

Prijs en beschikbaarheid

< p>De Eufy Security Indoor Cam S350 wordt verkocht voor $ 130. Alle grote retailers hebben het apparaat op voorraad, waaronder Amazon, Best Buy, Walmart, B&H Photo en Eufy. Je kunt de S350 ook kopen als onderdeel van twee Amazon-bundels: één met de Eufy HomeBase 3 en één met de HomeBase 3 en Eufy Floodlight Camera E340.

Specificaties

Merk Eufy Videoresolutie 4K, 2K, 1080p, 720p Verbinding USB-C Opslag Tot 128 GB microSD, cloudopslag Onderwerpdetectie Ja

Vertel me dat het er niet uitziet als een kleine robot

Jerome Thomas/How-To Geek

De eerste indruk is belangrijk, toch? Als uw eigen oordeel gebaseerd is op de marketing van de S350, loopt u mogelijk weg met onjuiste aannames; vooral dat de camera draadloos is. Dat is niet het geval, ook al is de realiteit niet zo moeilijk om te verdragen. Net als de meeste andere smart cams voor binnenshuis (en we hebben er een grote verzameling van), wordt de kleine camera geleverd met een USB-kabel en een voedingsadapter.

Met een hoogte van ongeveer 10 cm en een breedte van 7,5 cm had ik er geen probleem mee om de S350 op verschillende plekken in mijn huis te plaatsen. Als u geen tafelblad wilt gebruiken, zijn er sleutelgaten aan de onderkant van de basis voor wand- of plafondmontage. Handig genoeg is hij ook vrij licht van gewicht.

Cosmetisch gezien doet de S350 er goed aan de aandacht op zichzelf te vestigen. Ik zie de witte, grijze en zwarte kleuren van de schaal als een goed afschrikmiddel voor potentiële dieven die door lades van ladekasten willen snuffelen.

Jerome Thomas/How-To Geek

De draaibare basis van de S350 is kleiner dan de camerabody, maar heeft geen moeite om hem rechtop te houden. Ik ondervond geen noemenswaardige weerstand bij het kantelen van de S350 op en neer, en de rotatie voelde net zo natuurlijk. Een draaddoorvoer aan de onderkant van de basis houdt de bekabeling bij elkaar en biedt een duidelijk pad naar de USB-C-poort. Je vindt hier ook een synchronisatieknop.

Als lokale opslag jouw voorkeur heeft (de cloudopslag van Eufy zou je andere optie zijn), ondersteunt de microSD-kaartsleuf van de S350 tot 128 GB en bevindt zich rechtsonder op de camera.​​​

Een verbluffende 4K-ervaring

Als het om beveiligingssystemen in huis gaat, is de S350 niet de gemiddelde smart cam voor binnenshuis. Eufy's droommachine is uitgerust met niet één, maar twee lenzen: een 4K-groothoeklens en een 2K-telefoto voor al uw zoombehoeften. Hoe vertaalt het glas zich naar de daadwerkelijke beeldkwaliteit, vraagt ​​u zich misschien af? Heel bewonderenswaardig.

Dit is zonder twijfel een van de mooiste beelden die ik ooit heb gezien met een binnencamera, en ik ben dit soort apparaten al een tijdje aan het beoordelen. De onderstaande afbeelding is overdag gemaakt met minimaal lamplicht in de kamer, met een maximale resolutie van 4K. Levendig en kleurrijk, maar niet overdreven verzadigd, leverde de S350 consistent scherpe, heldere beelden.

Michael Bizzaco/How-To Geek

In de Eufy-app kun je kiezen tussen verschillende resolutie-instellingen. Standaard is de S350 ingesteld op automatisch, waarbij het aantal pixels in realtime wordt aangepast op basis van factoren als verlichting, beschikbare bandbreedte en batterijduur. Ik heb nog drie schermafbeeldingen bijgevoegd om beelden in 2K, 1080p en 720p te laten zien.

Michael Bizzaco/How-To-nerd 2K-resolutie vastgelegd door de Eufy S350

2K-resolutie vastgelegd door de Eufy S350

Michael Bizzaco/How-To Geek 1080p-resolutie vastgelegd door de Eufy S350

1080p-resolutie vastgelegd door de Eufy S350

/strong> Michael Bizzaco/How- To Geek

720p resolutie vastgelegd door de Eufy S350

720p resolutie vastgelegd door de Eufy S350

De 360 ​​graden pannen, 75 graden kantelen en hybride zoomfuncties van de S350 werkten zonder ook een gedoe. U zult moeite hebben om de camera te horen draaien, zelfs in de stilste kamers.

De 2K-telelens komt mooi dichtbij onderwerpen zonder dat er enige vorm van pixelvorming optreedt. Bij het zoomen merkte ik een paar keer dat de S350 niet leek te weten waar hij op moest focussen. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, heeft de lens ervoor gekozen om de letters op mijn stoel te benadrukken, in tegenstelling tot de knappe Husky die erop zit.

Michael Bizzaco/How- To Geek

De S350 levert ook solide IR-nachtzicht, waardoor onderwerpen tot op 12 meter afstand en gezichten tot op 9 meter afstand worden verlicht.

Michael Bizzaco/How-To Geek

Bewegingsdetectie ontmoet pittige AI

Michael Bizzaco/How-To Geek

Naast de geweldige beeldkwaliteit is een andere grote overwinning voor de S350 de ultraresponsieve bewegingsdetectie. Aangedreven door het soort AI-technologie dat het verschil kan zien tussen mensen, dieren en diverse bewegingen, was ik onder de indruk van hoe effectief de S350 was in het volgen van bewegingen. Ik marcheerde letterlijk door mijn woonkamer en kon zien hoe de S350 al mijn stappen volgde. Eerlijk gezegd was het een beetje griezelig!

Met de Eufy Security App kun je ook aanpassen hoe gevoelig de S350 is. Zelfs wanneer deze één stap boven de “Laagste” niveau ontving ik een heleboel meldingen van de camera. Ik raad aan om een ​​aantal activiteitszones in de app te maken, zodat je minder waarschuwingen krijgt die de S350 naar je smartphones en tablets stuurt.

Luid en duidelijk

Jerome Thomas/How-To Geek

De S350 voldoet aan alle eisen op audiogebied. Ik heb wat testaudio van mijn MacBook op 50% volume gedraaid in zowel mijn slaapkamer (ongeveer 10 meter afstand van de belangrijkste testlocatie van de S350) als kantoor (ongeveer 12 meter afstand). Beide geluidstests waren een beetje gedempt bij het luisteren via de Eufy-app, maar ik kon nog steeds het verschil zien tussen zang en instrumenten via de S350-microfoon.

Het belangrijkste is dat menselijke stemmen in dezelfde kamer als de camera vol en luid genoeg waren. Het geluid van mijn eigen stem die door de S350-luidspreker galmde, was voldoende hoorbaar, hoewel een beetje gecomprimeerd.

De Eufy Security-app gebruiken

Sluit

Ik heb al een paar keer te maken gehad met de Eufy Security App (voor iPhone- en Android-apparaten), dus ik heb wat tijd gehad om kennis te maken met enkele eigenaardigheden ervan. Helaas is dit geen surveillancedashboard waar andere bedrijven jaloers op zouden moeten zijn; maar het werkt zeker, en zit boordevol aanpassingen en andere handige instellingen. Dat gezegd hebbende, denk ik dat ik de nadelen zal bespreken voordat ik op de pluspunten inga.

Allereerst irriteerde het me dat het opzij draaien van mijn iPhone de liveweergave van de S350 niet automatisch naar de liggende modus overschakelde. In plaats daarvan is er een liggende knop in de rechterbenedenhoek van het scherm die u moet indrukken. Wanneer u zich in de liggende modus bevindt, moet u op de pijl-links in de linkerbovenhoek van het scherm drukken om terug te gaan naar de portretmodus.

Mijn andere grote klacht is dat verschillende belangrijke instellingen niet centraal stonden in de gebruikersinterface. Bijvoorbeeld: 'Bewegingsdetectie', “Meldingen,” en “Audio” submenu's vereisten een tik op de knop “Instellingen” knop om toegang te krijgen. Het is niet het grootste probleem ter wereld, maar andere bedrijven (zoals Arlo) bieden gemakkelijk toegankelijke widgets voor sommige van deze belangrijke instellingen zodra je de app opent.

Nu de goede dingen! Met de Eufy Security-app kunt u de S350 aanpassen aan uw levensomstandigheden, planning en slimme thuistechnologie. De mogelijkheid om aan te passen welk type meldingen de S350 u zal sturen, is een groot pluspunt; Hoewel het leuk is om Rover via de app rond te zien rondscharrelen, kan het behoorlijk vervelend zijn om elke keer dat hij het gezichtsveld passeert een ping te ontvangen.

Ik vond het ook erg prettig dat ik de optie had om live beelden te zien van alleen de groothoeklens, of van zowel de groothoeklens als de telelens. Houd er rekening mee dat het inschakelen van dubbele weergave de resolutie voor beide lenzen beperkt tot 2K.

De S350 werkt met Alexa en Google Home. Ik had er geen probleem mee om de EufySecurity-vaardigheid aan Alexa toe te voegen en kon een liveweergave van de S350 weergeven en tweerichtingsaudiofuncties gebruiken, zowel via de Alexa-app als mijn Echo Show 5. Ik heb ook met succes een Alexa-routine gemaakt om mijn bureaulamp aan wanneer de S350 beweging detecteert.

Moet u de Eufy Security Indoor Cam S350 kopen?

Ik ben dol op de Eufy Security Indoor Cam S350. Het is perfect om kinderen, huisdieren en de belangrijke locaties in uw huis in de gaten te houden. Ik kan zonder aarzeling zeggen dat het een van de beste plug-and-play indoor cams op de markt is. Hoewel de app voor sommigen even wennen zal zijn, is het de leercurve zeker waard.

Eufy Security Indoor Cam S350 8/10

Ervaar Al-verbeterde tracking voor constante zichtbaarheid van dierbaren en huisdieren. Het unieke
algoritme van Eufy Security zorgt voor nauwkeurige bediening en optimale zoom.

$ 130 bij Amazon$ 130 bij Best Buy$ 130 bij Eufy