Hathras stormløp: SIT-sjef sier over 90 uttalelser registrert av Kishor Dwivedi

0
3

Uttar Pradesh-regjeringens SIT som undersøker Hathras-stampen har registrert 90 uttalelser så langt, sa panelets sjef Anupam Kulshrestha fredag.

Kulshrestha, også den ekstra generaldirektøren of Police (Agra Zone), leder det tre-medlemmer spesielle etterforskningsteamet (SIT) som utarbeider en detaljert rapport om stormfloden som krevde 121 menneskeliv etter en satsang her 2. juli.

Snakker eksklusivt til PTI i Hathras, sa ADG Kulshrestha: “Nitti uttalelser registrert så langt. En foreløpig rapport er sendt inn mens arbeidet med den detaljerte rapporten pågår.” Når det gjelder status for politiets etterforskning, sa betjenten at omfanget av etterforskningen har blitt utvidet etter hvert som flere bevis har dukket opp.

Annonse Les også | Bhole Baba, predikant i sentrum av Hathras stormløp, pleide å bo i papirlekkasjekongens hjem i Rajasthan, sier politiet. sa hun.

I mellomtiden, i Lucknow, har sjefsminister Yogi Adityanath blitt informert om den første SIT-rapporten om stormløpet.

Denne rapporten ble sendt inn av ADG Agra Zone, som var blant de øverste offiserene som besøkte Hathras for å føre tilsyn med rednings- og hjelpetiltak etter stemplet i Hathras den 2. juli.

Den konfidensielle rapporten inneholder uttalelser fra Hathras-distriktets sorenskriver Ashish Kumar, politioverbetjent Nipun Aggarwal og seniortjenestemenn i helseavdelingen som tok seg av nødssituasjonen som oppsto på grunn av stormet.