AP TET juli 2024 tidsplan ute; prøver fra 5. august

0
3

AP TET 2024: AP-regjeringen, Department of School Education har annonsert Andhra Pradesh Teacher Eligibility Test (AP TET) 2024 juli-planen i dag, 2. juli. Interesserte og kvalifiserte kandidater kan fullføre søknaden skjema ved å besøke det offisielle nettstedet — aptet.apcfss.in.

Les også | IIM Sambalpur starter 10. gruppe med 76 % kvinnelige studenter, ikke-ingeniører dominerer

 I henhold til den offisielle planen vil betalingsvinduet for AP TET-søknadsgebyr åpne i morgen 3. juli og forbli aktivt til 16. juli.

Interesserte og kvalifiserte kandidater kan fylle ut søknadsskjemaet ved å besøke det offisielle nettstedet. (screengrab: aptet.apcfss.in)

AP TET-plan

Event DatoMeldings- og informasjonsbulletin 2. juli Gebyrbetaling 3. til 16. juli Påmeldingsfrist 4. til 17. juli Spontest 16. juli og utover Hallbilletter 25. juli og utover Eksamensdatoer 5. til 20. august (to skift på alle dager)

&# 8211; Skift 1: 9.30 til 12.00

Annonse

– Skift 2: 14.30 til 17.00 Svarnøkkel (frigis ved fullføring av hver kategori av innlegg) 10. august og utover Besvar nøkkelinnvendinger 11. til 20. august Endelig svar Nøkkel 25. august Resultater 2024 30. august

Kandidater som møter til eksamen og tilhører kategorien uforbeholden må score 60 prosent og over. Imidlertid må kandidater som tilhører de tilbakestående klassene score 50 prosent og over, og kandidater som tilhører kategoriene Scheduled Caste (SC), Scheduled Tribe (ST) og Fysisk Handikappet (PH) må score minst 40 prosent og over. 

Eksamensmønster

Varigheten er 2 timer og 30 minutter. Eksamenen vil inneholde totalt 150 flervalgsspørsmål (MCQ). Det vil være to artikler, oppgave 1 vil bestå av fem seksjoner: barneutvikling og pedagogikk, språk 1, engelsk, matematikk og miljøstudier. Oppgave 1 vil bestå av 30 spørsmål i hver del.

Oppgave 2 vil bestå av fem deler: barns utvikling og pedagogikk, språk 1, engelsk, og fag knyttet til den folkevalgte strømmen. De tre første delene vil bestå av 30 flervalgsspørsmål, etterfulgt av 60 i den siste delen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.