CUET UG 2024: 29. mai CBT-eksamen nå for å være i OMR-modus for Assam-studenter; Sjekk detaljer

0
1

Etter at Ranoj Pegu, utdanningsministeren i Assams brev til National Testing Agency (NTA) om å tilby eksamenssentre for CUET i Barak Valley, har NTA revidert de tildelte sentrene for utvalgte studenter fra Assam.

I henhold til den reviderte timeplanen vil 29. mai-eksamenen for Bengali (104) og Environmental Studies (307) i Silchar, Assam nå bli holdt i penn og papir (OMR-basert) modus.

Slike kandidater anbefales ikke å reise utenfor Silchar, Assam. Nye adgangskort til de aktuelle kandidatene vil snart bli utgitt på den offisielle nettsiden til CUET UG 2024 — exams.nta.ac.in/CUET-UG/.

Annonse

Denne muligheten gis imidlertid kun til de kandidatene som valgte Silchar som eksamenssenter og har mottatt adgangskort for en annen by på grunn av logistiske årsaker. I tillegg kan de kandidatene som allerede har nådd sin eksamensby som nevnt i det tilgjengelige adgangskortet dukke opp til CBT-moduseksamen 24. mai.

“Alle berørte kandidater oppfordres til å dra nytte av dette mulighet til å sikre at de kan møte til eksamen,” sa NTA.

Tidligere denne uken fikk Pegu vite at det bare er ett eksamenssenter for CUET-eksamen ved Silchar, som skaper problemer for studentene i staten hans da de må reise til fjerne steder for CUET UG 2024.

Eksamenen i år startet 15. mai, og avsluttes i dag ( 24. mai). Eksamenen vil imidlertid bli gjennomført separat for Delhi og Kanpurs ene eksamenssenter 29. mai.

Sponset | Avanser din karriere på kanten av innovasjon med ISB Executive Educations digitale markedsføringsprogram

© IE Online Media Services Pvt Ltd