Lita på mig, du vill ha en resekabelorganisator, speciellt när den är till rea

0
3

Varför oroa dig för att glömma dina laddare nästa gång du tar en resa, när du bara kan ha alla redo att gå?

Alla som har känt mig i mer än några dagar vet att jag är en glömsk person. Min hjärna arbetar väldigt mycket med konceptet “utom synen, utom sinnet”, och det går överdrivet när jag försöker förbereda sig för en resa. Jag kunde ha svurit att jag packat tillräckligt med USB-C-kablar, eller den där telefonladdaren, eller den lilla Ethernet-kabeln för direkt anslutning till hotellets Wi-Fi, men oftare än inte kommer jag att glömma något och antingen behöva skala ute efter något för dyrt på flygplatsen eller gå utan.

Det är därför en kompakt resekabelorganisator är ett viktigt resetillbehör. Det håller inte bara allt på ett ställe så att du kan dubbelkolla vad du redan har packat, utan om du köper extra kablar kan du ha allt färdigpackat och behöver aldrig oroa dig för det alls! Vem vill egentligen oroa sig för sin kabel- och tillbehörssituation när man gör sig redo för en semester?

Du kanske inte har valt en kabelorganisatör ännu eftersom det, precis som jag, missade dig, eller så visste du inte om dem förrän nu. Eller så kanske du väntade på en rea. Oavsett vilket, det finns ingen anledning att vänta längre—BAGSMART har sitt mycket kompakta, mycket hjälpsamma Electronic Organizer Travel Case till försäljning just nu för endast $12,99. Detta är 41 % rabatt på det redan överkomliga priset på 21,99 USD, och även om du inte tror att du kommer att använda det, är det här ett bra pris för att hämta den här arrangören, för säkerhets skull.

Med den här arrangören har du en mängd olika fickor och band för att lagra ett stort utbud av elektronik och kablar, och tre platser för att till och med lagra SD-kort.

Du kan verkligen inte gå fel med det här tillbehöret, så varför vänta? Plocka upp det innan du glömmer!

BAGSMART Electronic Organizer Bag 13 USD 22 USD Spara 9 USD

Det är en mardröm att hålla reda på sladdar i den bästa tiden, det är ännu värre när telefonen håller på att dö och laddarkabeln finns ingenstans att hitta! Denna organisatörsväska är en billig lösning som håller alla viktiga kablar på ett ställe.

$13 hos Amazon