Geloof me, je wilt een reiskabelorganizer, vooral als deze in de uitverkoop is

0
3

Waarom zou u zich zorgen maken over het vergeten van uw opladers de volgende keer dat u op reis gaat, als u ze gewoon allemaal klaar voor gebruik kunt hebben?

Iedereen die mij langer dan een paar dagen kent, weet dat ik een vergeetachtig persoon ben. Mijn brein werkt heel erg met het concept ‘uit het oog, uit het hart’, en dat gaat in overdrive als ik me probeer voor te bereiden op een reis. Ik had kunnen zweren dat ik genoeg USB-C-kabels had ingepakt, of die telefoonoplader, of de kleine Ethernet-kabel om rechtstreeks verbinding te maken met de wifi van het hotel, maar vaker wel dan niet, vergeet ik iets en moet ik een van beide opladen op zoek naar iets te duurs op de luchthaven of ga zonder.

Daarom is een compacte reiskabelorganizer een essentieel reisaccessoire. Niet alleen bewaart het alles op één plek, zodat je nog eens kunt controleren wat je al hebt ingepakt, maar als je extra kabels koopt, kun je alles voorverpakt hebben en hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken! Wie wil zich eigenlijk zorgen maken over de kabel- en accessoiresituatie als hij zich klaarmaakt voor een vakantie?

Misschien heb je nog geen kabelorganizer uitgekozen omdat je er, net als ik, niet aan hebt gedacht, of omdat je er tot nu toe nog niets van wist. Of misschien wachtte je op een uitverkoop. Hoe dan ook, er is geen reden om nog langer te wachten – BAGSMART heeft zijn zeer compacte, zeer nuttige elektronische organizer-reistas nu in de uitverkoop voor slechts $ 12,99. Dit is 41% korting op de toch al betaalbare prijs van $ 21,99, en zelfs als je denkt dat je hem niet zult gebruiken, is dit een geweldige prijs om deze organizer aan te schaffen, voor het geval dat.

Met deze organizer heb je een verscheidenheid aan vakken en banden om een ​​grote verscheidenheid aan elektronica en kabels op te bergen, en drie sleuven om zelfs SD-kaarten op te bergen.

Met dit accessoire kan het echt niet fout gaan, dus waarom wachten? Raap het op voordat je het vergeet!

BAGSMART Electronic Organizertas $13 $22 Bespaar $9

Het is een nachtmerrie om in de beste tijden de draden bij te houden, het is zelfs nog erger als de telefoon bijna leeg is en de oplaadkabel is nergens te vinden! Deze organizertas is een goedkope oplossing die alle belangrijke draden op één plek bewaart.

$ 13 bij Amazon