Kijk: Rahul Gandhi proeft gulab jamun en koopt Mysore Pak voor Tamil Nadu CM Stalin

0
4

‘Mysore Pak’ voor Tamil Nadu Chief Minister MK Stalin, gulab jamun voor zichzelf – Congresleider Rahul Gandhi, druk bezig met campagne voeren in het hele land voor de komende Lok Sabha-peilingen, werd gezien in een winkel in Coimbatore, waar hij interactie had met de winkeliers en genoot van de snoepjes.

p>

De senior congresleider bezocht de winkel nadat hij een pauze had genomen van zijn verkiezingscampagnes in Sighanallur in Coimbatore. De bonhomie tussen het Congres en de heersende DMK in de staat werd duidelijk toen Stalin Rahul verwelkomde als “beste broer”, een dag eerder tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Coimbatore.

Het Indian National Congress (INC) ging zaterdag naar X (voorheen Twitter) om een ​​fragment te delen van Gandhi’s bezoek aan de snoepwinkel, en beschreef het gebaar als een viering van ‘de liefdevolle relatie waarmee hij deelt’. de bevolking van Tamil Nadu.”

Een dag eerder, tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Coimbatore< /strong> had Gandhi beweerd dat de Narendra Modi-regering feitelijk de “Adani-regering” is en sprak hij zijn vertrouwen uit dat het BJP-regime in het Centrum zal worden verdreven als het INDIA-blok de Lok Sabha-peilingen wint.

© IE Online Media Services Pvt Ltd