Samsung lanceert seizoen 3 van ‘Solve for Tomorrow’ met aparte school- en jeugdtrajecten en biedt subsidies van meer dan Rs 90 lakh

0
8

Samsung heeft de derde editie aangekondigd van zijn vlaggenschip CSR-initiatief – ‘Solve for Tomorrow’, in samenwerking met de Stichting Innovatie & Technology Transfer (FITT), IIT Delhi, het Ministerie van Elektronica & Informatietechnologie en de Verenigde Naties in India. Met Solve for Tomorrow wil Samsung een cultuur van innovatief denken en probleemoplossing onder de jeugd van het land inluiden.

Dit jaar wordt de ‘Solve for Tomorrow’ programma introduceert twee verschillende trajecten – het Schooltraject en het Jeugdtraject, elk gewijd aan het verdedigen van een specifiek thema en gericht op verschillende leeftijdsgroepen. Beide trajecten lopen gelijktijdig, waardoor gelijke kansen en een gelijk speelveld voor alle studenten worden gegarandeerd.

Het schooltraject is afgestemd op leerlingen van 14 tot 17 jaar en richt zich op het thema: gemeenschap en inclusiviteit. Het nummer onderstreept het belang van het verheffen van kansarme groepen, het verbeteren van de toegankelijkheid van gezondheidszorg en gezondheidszorg. sociale inclusie voor iedereen door middel van sociale innovaties en dus ‘Solving for India’.

Advertentie

Het jongerentraject richt zich op personen van 18 tot 22 jaar, met een focus op het thema ‘milieu en duurzaamheid’. De track zoekt naar innovatieve ideeën voor het verkleinen van de CO2-voetafdruk, het beschermen van het milieu en het verminderen van de ecologische voetafdruk. het bevorderen van duurzaamheid en daarmee ‘Solving for the World’.

Samsung Solve for Tomorrow in één oogopslag

Wie kan deelnemen:14-17-jarigen in het Schooltraject – individueel of in teams van maximaal 5 leden kunnen hun ideeën indienen in het thema ‘Gemeenschap en inclusie’ en 18-22-jarigen in het Jeugdtraject – individueel of in teams van maximaal 5 leden leden kunnen hun ideeën indienen in de rubriek “Milieu & Duurzaamheid”-thema

Applicatiethema's: “Gemeenschap en inclusie”, onder het schooltraject, richt zich op het versterken van kansarme groepen door de toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren, de leermethoden en de toegang tot onderwijs te verbeteren, en sociale inclusie voor iedereen te garanderen. Duurzaamheid”, onder Youth Track, zal zich richten op milieubescherming, het verkleinen van de CO2-voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid.

Wat krijgen ze: Praktische training van verschillende experts uit de industrie, waaronder Samsung, MeitY, IIT-Delhi, en technische ondersteuning van de Verenigde Naties in India. Daarnaast krijgen deelnemers mentoring en coaching om hun ideeën om te zetten in prototypes, een kans om deel te nemen aan een samengestelde innovatiewandeling met gerichte interacties met Samsung-leiders, en op mijlpalen gebaseerde subsidies voor de ontwikkeling en verbetering van prototypes.

Advertentie

Solve for Tomorrow: School Track

Tien teams van halve finalisten krijgen een subsidie ​​van Rs 20.000 voor de ontwikkeling van prototypen en Samsung Galaxy Tabs, terwijl 5 teams van finalisten elk een subsidie ​​van Rs 1 lakh krijgen voor het verbeteren van prototypen en Samsung Galaxy Watches.

Oplossing voor morgen: jeugdtrack

Tien teams van halvefinalisten krijgen een subsidie ​​van Rs 20.000 voor de ontwikkeling van prototypen en Samsung Galaxy-laptops. terwijl de finalisten elk een Rs 1 Lakh-subsidie ​​krijgen voor prototypeverbetering en Samsung Z Flip-smartphones

Oplossen voor morgen: wat krijgen winnaars

Schooltrack< /h3>

Het winnende team wordt uitgeroepen tot “Community Champion” van Solve for Tomorrow 2024 en ontvangt een startsubsidie ​​van Rs 25 Lakh voor de ontwikkeling van prototypen. De scholen van de winnende teams ontvangen ook Samsung-producten om het educatieve aanbod te stimuleren en een probleemoplossende mentaliteit aan te moedigen.

Jeugdtraject

Het winnende team zal wordt uitgeroepen tot “Milieukampioen” van Solve for Tomorrow 2024 en ontvangt een subsidie ​​van Rs 50 Lakh voor incubatie bij IIT-Delhi. De hogescholen van de winnende teams ontvangen ook Samsung-producten om hun onderwijsaanbod te vergroten en sociaal ondernemerschap te stimuleren.

Waar kunnen ze zich aanmelden: samsung.com/in/solvefortomorrow

Advertentie

De registratie is begonnen op 9 april en eindigt op 31 mei om 17.00 uur.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd