Koop de Meta Quest 2 alleen vandaag voor $ 150

0
4

Een van de dagelijkse deals van Circle Week brengt de Meta Quest 2 terug naar $ 150, wat een koopje is voor een fantastische VR-headset.

Target Circle Week is nog steeds aan de gang en je hebt tot het einde van de dag morgen de tijd om te besparen op een grote verscheidenheid aan producten. Er waren ook dagelijkse aanbiedingen tijdens Circle Week, en deze specifieke deal is de moeite waard om te benadrukken: alleen vandaag kun je het 128 GB-model van de Meta Quest 2 kopen voor slechts $ 150. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een gratis Target Circle-account en de deal is van u.

Op de winkelpagina zie je dat de VR-headset $ 199,99 kost, $ 50 korting op de normale prijs. U ontvangt echter ook een Target-cadeaubon van $ 50 wanneer u de headset koopt. Aangezien Target een enorm warenhuis is, zal het gemakkelijk zijn om de cadeaukaart te gebruiken, of het nu gaat om het kopen van games voor je nieuwe Quest 2 of het ophalen van boodschappen.

Maar de vraag blijft: is de Meta Quest 2 nog steeds de moeite waard om te kopen als de Meta Quest 3 uit is? Het korte antwoord is ja, want dit is een geweldig toegangspunt tot de wereld van VR en onze keuze voor de beste stand-alone VR-headset:

Dit is de categorie waarvoor de headset is ontworpen. Het is niet alleen zo dat de Quest 2 solide stand-alone hardware biedt; het is ook dat het een robuuste app store heeft. Je kunt de Quest het beste beschouwen als het VR-equivalent van een gameconsole, voor zover er speciale versies van VR-applicaties voor zijn gemaakt.

Geïnteresseerd? Je moet deze deal vóór het einde van de dag veiligstellen, dus wacht niet langer!

Meta Quest 2 (128GB) $149,99 $249,99 Bespaar $100

Alleen vandaag bij Target kun je de Meta Quest 2 verkrijgen voor $100 korting op de volledige prijs van $249,99. U krijgt een prijsverlaging van $ 50, evenals een Target-cadeaubon van $ 50 die u kunt gebruiken voor wat u maar wilt!

$ 149,99 bij Target

Vraagt ​​u zich af wat er nog meer te koop is voor Circle Week? We hebben de beste technische deals voor het verkoopevenement verzameld. De Kringweek eindigt na morgen, dus wacht niet te lang als je ergens interesse in hebt!