IIM Raipur-oproeping: meer dan 600 graden toegekend; gouden medailles uitgedeeld

0
7

Het Indian Institute of Management (IIM) Raipur organiseerde op 10 april zijn 13e jaarlijkse convocatieceremonie ter herdenking van de academische prestaties en successen van zijn afstuderende studenten. In totaal ontvingen 22 afgestudeerden van studentenuitwisselingen, 298 afgestudeerden van het Post Graduate Program, 184 afgestudeerden van het E-PGP en 11 afgestudeerden van het Fellow en Executive Fellow Program in Management hun diploma en onderscheiding.

De ceremonie vond plaats op het instituut. #8217;s campus in Naya Raipur.

IIM Raipur kende ook gouden medailles toe voor schoolprestaties. Onder de studenten van het Post Graduate Program (PGP) ontving Mahalakshmi Shanmugam de gouden medaille van de BOG-voorzitter, Tanvi Bagora de gouden medaille van de directeur, Revant Madhur Agrawal ontving de PGP-voorzittersmedaille en Arjun Vansil ontving de medaille voor de beste algehele prestatie.

Van de studenten van het Executive Post Graduate Program (EPGP B2) ontving Prachi Dikshit de gouden medaille van de BOG-voorzitter, Isha Bhatia de gouden medaille van de directeur en Nagesh Madhwal ontving de gouden medaille van de EPGP-voorzitter voor hun schoolprestaties.

Voor het eerst hield IIM Raipur een dankbaarheidsceremonie voor ouders en leraren: 'Matr, Pitr en Guru Pujan', waarbij studenten hun dankbaarheid jegens hun ouders en docenten uitten. Dit werd georganiseerd in de ochtend van de oproepingsdag.

De hoofdgast voor de De plechtigheid was GV Prasad, medevoorzitter en algemeen directeur van Dr. Reddy's Laboratories, die de oproepingstoespraak hield. De ceremonie werd bijgewoond door Puneet Dalmia, voorzitter van de Raad van Bestuur, en prof. Ram Kumar Kakani, directeur van IIM Raipur.

© IE Online Media Services Pvt Ltd