Dit zijn mijn 10 beste tips om meer uit je Ring-deurbel te halen

0
2

Snelle links

  • Controleer uw wifi-snelheid bij de voordeur
  • Begrijp de opties voor Ring-abonnementen
  • Bewegingszones aanpassen
  • Maak optimaal gebruik van uitgebreide meldingen
  • Gebruik als onderdeel van een Smart Home
  • Snelle antwoorden instellen
  • Maximaliseer de levensduur van de batterij van je Ring Doorbell
  • Geniet van Pre-Roll op beschikbare deurbellen < /li>
  • Begrijp tweefactorauthenticatie
  • Overweeg het Amazon Trade-In Incentive Program om te upgraden

De Ring Video Doorbell-serie is een van de populairste smarthome-producten op de markt. Ideaal om 24/7 in de gaten te houden wat er bij uw voordeur gebeurt. Hier volgen enkele tips om je te helpen het meeste uit je Ring-ervaring te halen.

Controleer uw wifi-snelheid bij de voordeur

Je Ring Video Doorbell maakt gebruik van een Wi-Fi-thuisverbinding om live video op te nemen van wat er bij de voordeur gebeurt, om meldingen naar je smartphone te sturen en meer. Ring raadt aan om bij je voordeur een download- en uploadsnelheid van minimaal 2 MB te hebben.

Om er zeker van te zijn dat uw snelheden voldoende zijn, kunt u een snelheidstest-app voor uw smartphone downloaden, zoals Speedtest van Ookla. Ga bij je voordeur staan, zorg ervoor dat je verbonden bent met hetzelfde wifi-netwerk als de deurbel en voer vervolgens de test uit. Als uw signaal langzamer is dan aanbevolen, overweeg dan wat u kunt doen om uw wifi op snelheid te brengen.

Begrijp de Ring-abonnementsopties

Ring

Een ander onderdeel van de Ring Video Doorbell-ervaring is het begrijpen en kiezen van de beste abonnementsoptie voor jou. Een maandelijks bedrag moeten betalen om het maximale uit de deurbel te halen is een nadeel van Ring-producten, maar ook een noodzaak. Zonder abonnement bekijk je alleen een live videofeed van de deurbel en mis je opgenomen gebeurtenissen en meldingen.

Er is keuze uit drie verschillende abonnementen. Als je slechts één Ring Video Doorbell hebt, is het Basisabonnement het beste en dekt het één deurbel. Daarmee kun je opgenomen video's van de afgelopen 180 dagen bekijken, video's downloaden en meer. De andere twee, duurdere abonnementen zijn bedoeld voor meerdere Ring-apparaten en het alarmsysteem van het bedrijf.

Bewegingszones aanpassen

Bel

Hoewel een Ring Video Doorbell perfect is om je te informeren wanneer er iemand bij je voordeur staat, is er vaak nog veel meer aan de hand. Of het nu een eekhoorn is die voorbij rent of een auto die langs je huis rijdt, deze gebeurtenissen kunnen soms een vals bewegingsalarm veroorzaken. Om de kans op een vals alarm te verkleinen, moet u een bewegingszone creëren. Zoals de naam al doet vermoeden, zal alleen iets dat in die bewegingszones beweegt een melding activeren.

Start hiervoor de Ring-app op iOS of Android. Tik linksboven op de menuknop (drie lijntjes). Kies "Apparaten" en dan je Ring Video Doorbell. Nadat je 'Bewegingsinstellingen' hebt gekozen, je ziet 'Camerabewegingszones'. Hierdoor wordt een livebeeld van de camera weergegeven waarover u een bewegingszone kunt creëren.

Haal het meeste uit rijke meldingen

Ring

Zorg ervoor dat je uitgebreide meldingen gebruikt met je Ring Video Doorbell. Met de functie in de Ring-app weet je of je de livevideo moet bekijken of later moet bekijken wat er gebeurt. Wanneer er op de deurbel wordt gedrukt of er beweging wordt gedetecteerd, ziet u een melding met een full-frame beeld van de gebeurtenisvideo. Tik op de miniatuur op een iPhone en houd deze vast om de schermvullende momentopname te openen. Op een Android-apparaat sleept u de miniatuur omlaag om het volledige frame te bekijken.

Rijke meldingen worden vaak ook getoond op een Apple Watch of andere Android smartwatch. De functie is standaard ingeschakeld en is een geweldige manier om beter te communiceren met wat er thuis gebeurt.

Gebruik als onderdeel van een Smart Home

Amazon

Omdat Ring eigendom is van Amazon, biedt de videodeurbel veel integraties met de Amazon Echo slimme luidsprekerreeks en de virtuele Alexa-assistent. Een van de beste manieren om een ​​Ring-deurbel te gebruiken is met een Amazon Echo Show. Hierdoor kunt u met een eenvoudige spraakopdracht live meekijken vanaf de deurbel en zelfs praten met degene die binnenkomt.

Zelfs op een Amazon Echo-apparaat zonder touchscreen hoor je een aankondiging dat er iemand aan je deur staat en met die persoon kan praten.

En het Ring-ecosysteem omvat meer dan alleen de slimme deurbel. Voeg extra Ring-apparaten toe, zoals camera's en zelfs een alarmsysteem dat kan communiceren met de deurbel en een Amazon Echo.

Snelle antwoorden instellen

Snelle antwoorden is een andere geweldige functie die beschikbaar is op de meeste Ring Video Doorbells. Net als bij een ouderwets antwoordapparaat, bezorgt deze functie alle bezoekers een bericht en geeft ze de kans een bericht op te nemen dat je later kunt horen.

Om de functie in te schakelen, ga je naar het menu in de Ring-app. Selecteer "Apparaten" en kies vervolgens jouw Ring deurbel. Kies 'Slimme reacties' onder de afbeelding van de deurbel. Tik op 'Snelle antwoorden' en schakel vervolgens de functie in. Selecteer vervolgens "Responstijd" tussen 2-20 seconden. Dat is de tijd tussen iemand die op de deurbel drukt en de snelle antwoordstem. Kies ten slotte "Snel antwoordbericht" om het standaardbericht te selecteren dat u wilt gebruiken.

Maximaliseer de levensduur van de batterij van je Ring Doorbell

Ring

Veel Ring Video Doorbells gebruiken de bestaande deurbelbedrading voor stroom. In sommige situaties waarin er geen stroom beschikbaar is, biedt Ring ook enkele modellen aan die een verwijderbare batterij gebruiken.

Om het meeste uit de levensduur van uw batterij te halen, zijn er een paar dingen die u kunt doen. Zorg ervoor dat u over een sterke Wi-Fi-verbinding beschikt, gebruik Live View zo sporadisch mogelijk en zorg ervoor dat u bewegingszones dienovereenkomstig instelt om waarschuwingen te minimaliseren. Met deze eenvoudige tips kunt u de tijd tussen het opladen van de batterij aanzienlijk verlengen.

Geniet van Pre-Roll op beschikbare deurbellen

Ring

Bij de meeste Ring Video Doorbell-modellen kan de Pre-Roll- of Geavanceerde Pre-Roll-functie je helpen een beter beeld te krijgen van wat er gebeurde voordat er beweging werd gedetecteerd. De meeste deurbellen op batterijen gebruiken Pre-Roll, terwijl elke bedrade deurbel geavanceerde Pre-Roll biedt. Beide opties bieden een paar seconden video voordat de beweging wordt geactiveerd.

Pre-Roll is standaard ingeschakeld. Als je het ooit wilt uitschakelen, bijvoorbeeld om de levensduur van de batterij te verlengen, kun je naar het menu in de Ring-app gaan en 'Video-instellingen' kiezen. om het uit te schakelen.

Begrijp tweefactorauthenticatie

Voor extra veiligheid vereist Ring tweestapsverificatie wanneer je inlogt met een webbrowser of de Ring-app. Dit biedt een extra beveiligingslaag voor uw account, zodat u bij het inloggen een accountwachtwoord en een extra zescijferige code moet opgeven.

Er zijn twee manieren om die code te ontvangen: via een sms-bericht naar een telefoonnummer naar keuze of door een code te genereren in een authenticator-app op een apparaat. Twee populaire authenticator-apps zijn Microsoft Authenticator en Google Authenticator. Bekijk onze vergelijking van beide apps en kijk welke het beste bij u past. iPhone-gebruikers kunnen ook de ingebouwde authenticator van iCloud-sleutelhanger gebruiken.

Als u ooit uw verificatiemethode wilt wijzigen, kunt u naar het Controlecentrum in de app gaan. Tik op het menu, kies 'Controlecentrum', en scroll vervolgens naar beneden naar 'Accountverificatie'.

Overweeg het Amazon Trade-In Incentive Program om te upgraden

Technologie ontwikkelt zich snel, en inclusief de Ring Video Doorbell. Als je geïnteresseerd bent in het upgraden van je deurbel, overweeg dan het Amazon Trade-In Program. Hiermee kun je een in aanmerking komend Ring-apparaat inruilen voor een Amazon-cadeaubon en een promotiekorting die kan worden besteed aan een in aanmerking komende deurbel. Het programma kan u helpen wat geld te besparen terwijl u upgradet naar een verbeterd model.

De Ring Video Doorbell-reeks is een perfecte manier om de veiligheid van uw huis te verbeteren en te genieten van slimme huistechnologie. Met deze tips zou je het maximale uit je deurbel moeten kunnen halen. Wilt u de veiligheid van uw huis verbeteren? Bekijk onze favoriete slimme huisbeveiligingssystemen.