VITEEE 2024: Deadline voor aanmelding verlengd tot 10 april

0
5

VITEEE 2024: Het Vellore Institute of Technology (VIT) heeft de registratiedeadline voor het Vellore Institute of Technology Engineering Entrance Exam (VITEEE) 2024 verlengd. Geïnteresseerde en in aanmerking komende kandidaten kunnen hun online sollicitatie invullen formulier vóór 10 april in op de officiële website — vitee.vit.ac.in. Eerder was de laatste registratiedatum 31 maart. 

Volgens het officiële schema vrijgegeven door VIT, zal het VITEEE 2024-examen worden afgenomen van 19 tot 30 april 2024. Hierna zal het resultaat waarschijnlijk zijn vrijgegeven op 3 mei 2024. Kandidaten moeten minimaal 60 procent hebben behaald in natuurkunde, scheikunde en wiskunde/biologie in het kwalificerende examen.

Kandidaten wier geboortedatum op of na 1 juli 2002 valt, komen in aanmerking voor technische toelating 2024. De geboortedatum zoals vastgelegd in het High School/SSC/Class 10-certificaat wordt als authentiek beschouwd. Aanvragers moeten dit certificaat dus in het origineel overleggen als bewijs van hun leeftijd op het moment van begeleiding/opname, anders wordt hun kandidatuur voor toelating gediskwalificeerd.

Advertentie ook lezen | VITEEE 2024: examendata bekend; registratie begint op viteee.vit.ac.in

VITEEE 2024: hoe te registreren

Stap 1: Bezoek de officiële website — viteee.vit.ac.in.

Stap 2: Meld u aan als u een nieuwe gebruiker bent, of meld u aan als u al een account heeft.

Stap 3: Vul alle relevante en verplichte velden in. Na het invullen van de primaire gegevens wordt een aanvraagnummer gegenereerd. Vermeld het aanvraagnummer in al uw toekomstige correspondentie.

Stap 4: Betaal de niet-restitueerbare aanvraagkosten van Rs 1.350.

Stap 5: Upload foto en handtekening en dien het formulier in aanvraagformulier.

Stap 6: Download en bewaar de aanvraag voor toekomstig gebruik.

Advertentie

Het examen duurt 2,5 uur. In BPCEA zijn er 40 vragen over biologie, elk 35 over natuurkunde en scheikunde, 10 over aanleg en vijf over Engels. In MPCEA zijn er 40 vragen over wiskunde, elk 35 over natuurkunde en scheikunde, 10 over aanleg en vijf over Engels.

© IE Online Media Services Pvt Ltd