Koop de fantastische ASUS ROG Ally voor slechts $ 400

0
6

Bespaar $ 100 op de ASUS ROG Ally bij Best Buy en ga gamen waar je ook bent.

Heb je getwijfeld over de aanschaf van een draagbare gaming-pc? Ik kan het begrijpen: ik was er aanvankelijk tegen om er zelf een te kopen, omdat ik een gaming-laptop en een desktop had. Maar een draagbare pc is nog draagbaarder dan een (vaak grote en zware) gaming-laptop, en het doel ervan is om pc-gaming onderweg (of vanuit bed) des te toegankelijker te maken. Ik ben ook niet de enige die de voordelen ziet van draagbare pc-gaming.

Hoewel Valve misschien wel de eerste zeer succesvolle poging tot een draagbare pc met het Steam Deck heeft gehad, heeft ASUS' ROG Ally is niets om naar te niezen. De ROG Ally is de belangrijkste concurrent van het Steam Deck op de markt, en met goede reden. Niet alleen zijn de specificaties op papier over het algemeen indrukwekkender, maar omdat de Ally op Windows 11 draait, is het gemakkelijker om niet-Steam-games op het systeem te laten draaien. We gaan er dieper op in in onze ASUS ROG Ally review:

Dit betekent dat elke game die op een Windows 11 gaming-pc draait, in ieder geval in principe op de Ally zou moeten draaien. Je hoeft je geen zorgen te maken over Linux-compatibiliteitslagen, toegang te hebben tot andere game-launchers dan Steam, of iets anders dan de typische problemen die zich op elke Windows-gaming-pc kunnen voordoen.

Nu kun je het AMD Ryzen Z1-model van de ASUS ROG Ally voor slechts $ 399,99 kopen bij Best Buy, wat $ 100 korting is en gewoon een ongelooflijke deal. Het is belangrijk op te merken dat dit het minder krachtige van de twee modellen is (het andere model heeft de AMD Ryzen Z1 Extreme-processor), en er zullen prestatieverschillen zijn waar je rekening mee wilt houden. Maar afhankelijk van wat je op de Ally speelt, zijn de prestatieverschillen misschien niet zo merkbaar. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u de trekker overhaalt!

ASUS ROG Ally $ 399,99 $ 499,99 Bespaar $ 100

Bespaar $ 100 op de ASUS ROG Ally bij Best Buy en geniet van een van de beste draagbare gaming-pc-ervaringen.

$ 399,99 bij Best Buy

Moet offloaden je stoomdeck? Gamestop accepteert Steam Deck-inruilen, dus je kunt wat contant geld of winkeltegoed krijgen voor een aantal nieuwe games.