JEE Main 2024 Session 2 Inträdeskort: Hallbiljetter till 4-6 april tentor på jeemain.nta.ac.in

0
3

JEE Mains Admit Card 2024, Session 2: National Testing Agency (NTA) släppte den 31 mars antagningskort för Joint Entrance Examination Main (JEE Main) 2024-prov. Hallbiljetterna till tentorna 4, 5 och 6 april finns tillgängliga på den officiella webbplatsen — jeemain.nta.ac.in.

JEE Main 2024 session 2 som tidigare var planerad mellan 4 och 15 april, kommer nu att finnas genomförs mellan 4 och 12 april. NTA kommer att släppa antagningskortet för JEE Main Exam 2024 resterande provdagar därefter. NTA har släppt de avancerade stadsinformationskort för alla studenter.

JEE Main April Session Admit Card: Steps att ladda ner

Registrerade kandidater kan ladda ner antagningskorten genom att använda deras registreringsnummer och födelsedatum.

Annons

Steg 1: Besök den officiella webbplatsen för JEE Main antagningskort 2024, jeemain.nta.ac.in 2024

Steg 2: Klicka på länken för JEE Main 2024 hallbiljett

Steg 3: Ange inloggningsuppgifterna

Steg 4: JEE Main paper 1-kort 2024 visas

p>

Steg 5: Ta ut utskriften av hallbiljetten

Aspiranter måste ha med sig sina inträdeskort till tentamenslokalen, eftersom de kommer att nekas inträde utan salsbiljett. Utöver det måste de också bära ett fotoidentitetsbevis i original.

Läs | IIT-studenter svarar på den virala JEE-aspirant-tweet

Behörighetskortet kommer att innehålla viktiga detaljer om kandidaten, examen, samt datum och tid för examenskandidatens namn, ansökningsnummer, rullnummer, faderns namn, ämnesnamn , kön, födelsedatum, kategori, behörighetstillstånd, kandidatens foto, PwD-status, skribent krävs (om tillämpligt), examenscentrum, stad och kod, examensdatum och skift, kandidatens foto, kandidatens signatur och examen dag instruktioner.

JEE Main 2024 Paper 1 (BE/BTech) kommer att hållas den 4, 5, 6, 8 och 9 april. Paper 2 (BArch och BPlanning) kommer att genomföras den 12 april. För uppsats 1 kommer tentamen att genomföras i två skift — förmiddag och eftermiddag. För uppsats 2 kommer provet att genomföras från kl. 09.00 till 12.30.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.