JEE Main 2024 økt 2 Adgangskort: Hallbilletter til 4.–6. april eksamener på jeemain.nta.ac.in

0
4

JEE Mains Admit Card 2024, økt 2: National Testing Agency (NTA) ga 31. mars ut adgangskort til Joint Entrance Examination Main (JEE Main) 2024-eksamener. Hallbillettene til eksamenene 4., 5. og 6. april er tilgjengelige på den offisielle nettsiden — jeemain.nta.ac.in.

JEE Main 2024 økt 2 tidligere planlagt mellom 4. og 15. april, vil nå være gjennomføres mellom 4. og 12. april. NTA vil frigi adgangskortet for JEE Hovedeksamen 2024 resterende eksamensdager senere. NTA har gitt ut de avanserte informasjonssedlene for byen for alle studenter.

JEE hovedkort for apriløkter: trinn for å laste ned

Registrerte kandidater kan laste ned adgangskortene ved å bruke registreringsnummeret og fødselsdatoen deres.

Annonse

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet for JEE Main Admit Card 2024, jeemain.nta.ac.in 2024

Trinn 2: Klikk på JEE Main 2024 hall billettlinken

Trinn 3: Skriv inn påloggingsinformasjonen

Trinn 4: JEE Main paper 1-innleggskort 2024 vises

p>

Trinn 5: Ta utskriften av hallbilletten

Aspiranter må ha med seg adgangskort til eksamenslokalet, da de vil bli nektet adgang uten salsbilletten. I tillegg må de også ha med bildeidentifikasjonsbevis i original.

Les | IIT-studenter svarer på den virale JEE-aspirant-tweet

Adgangskortet vil inneholde viktige detaljer om kandidaten, eksamen, samt dato og klokkeslett for eksamenskandidatens navn, søknadsnummer, rullenummer, fars navn, navn på emnet , kjønn, fødselsdato, kategori, kvalifiseringsstatus, kandidatens fotografi, PwD-status, skribent nødvendig (hvis aktuelt), eksamenssenter, by og kode, eksamensdato og -skift, kandidatens fotografi, kandidatens signatur og eksamen dagsinstruksjoner.

JEE Main 2024 Paper 1 (BE/BTech) vil bli avholdt 4., 5., 6., 8. og 9. april. Paper 2 (BArch og BPlanning) vil bli gjennomført 12. april. For oppgave 1 gjennomføres eksamen i to skift — morgen og ettermiddag. For papir 2 gjennomføres eksamen fra kl. 9.00 til 12.30.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.