Hämta den fantastiska ASUS ROG Ally för bara $400

0
4

Spara 100 $ på ASUS ROG Ally på Best Buy och kom till spel var du än är.

Har du varit sugen på att skaffa en handhållen speldator? Jag kan förstå—jag var först emot att köpa en själv eftersom jag hade en bärbar dator och en stationär spel. Men en handhållen PC är ännu mer bärbar än (en ofta stor och tung) gaminglaptop, och målet med dem är att göra PC-spel desto mer tillgängligt när du är på språng (eller från min säng). Jag är inte den enda som ser fördelarna med bärbara PC-spel heller.

Medan Valve kan ha haft det första allmänt framgångsrika försöket med en handhållen PC med Steam Deck, ASUS' ROG Ally är inget att nysa för. ROG Ally är Steam Deck's primära konkurrent på marknaden, och det av goda skäl. Specifikationerna är inte bara mer imponerande på papperet, men eftersom Ally körs på Windows 11 är det lättare att få spel som inte är Steam att köra på systemet. Vi berör det i vår ASUS ROG Ally-recension:

Detta betyder att alla spel som körs på en Windows 11-speldator bör köras på Ally, åtminstone i princip. Du behöver inte oroa dig för Linux-kompatibilitetslager, att ha tillgång till andra spelstartare än Steam, eller något utöver de typiska problem som kan uppstå på vilken Windows-speldator som helst.

Nu kan du hämta AMD Ryzen Z1-modellen av ASUS ROG Ally för bara 399,99 $ på Best Buy, vilket är 100 $ rabatt och helt enkelt en otrolig affär. Det är viktigt att notera att detta är den mindre kraftfulla av de två modellerna (den andra modellen har AMD Ryzen Z1 Extreme-processorn), och det kommer att finnas skillnader i prestanda som du vill ha i åtanke. Men beroende på vad du spelar på Ally kanske prestationsskillnaderna inte är så märkbara. Se bara till att göra din research innan du trycker på avtryckaren!

ASUS ROG Ally 399,99 USD 499,99 USD Spara 100 USD

Spara 100 USD på ASUS ROG Ally på Best Buy och njut av en av de bästa handhållna speldatorupplevelserna.

399,99 USD på Best Buy

Behöver ladda ner ditt Steam Deck? Gamestop accepterar Steam Deck-inbyten, så att du kan få lite pengar eller kredit i butik för några nya spel.