Erövra vilket klimat som helst: BLUETTI AC240 IP65 bärbar kraftstation – byggd för elementen

0
4

När det gäller bärbara kraftstationer och generatorer behöver du något som du kan lita på att alltid finns med dig. Ett kraftverk som lätt skadas eller inte kan anslutas till de enheter du behöver kommer helt enkelt inte att kapa det när du verkligen behöver det, vilket är där BLUETTI AC240 IP65-klassad allvädersgenerator kommer in.

Vi presenterar BLUETTI AC240

BLUETTI AC240 är en kraftfull generator med ett stort utbud av betydelsefulla funktioner som gör den perfekt för långa resor och sjöresor. Denna generator är mer än kraftfull nog att driva en hel yacht, inklusive vardagliga apparater som spisar, mikrovågsugnar, ismaskiner, kaffemaskiner, TV-apparater och allt annat du kan behöva.

Detta beror till stor del på de 2 400 W AC-utgång som BLUETTI AC240 kan, som kan ökas ytterligare till 3 600 W när du sätter generatorn i kraftlyftsläge. Detta, tillsammans med 1536Wh strömkapacitet, betyder att BLUETTI AC240 är mer än kapabel att hantera nästan vilken 120V-apparat som helst som drar ström från AC-panelen.

Utöver detta är det enkelt att ladda BLUETTI AC240 tack vare dess AC-snabbladdningssystem som gör att 80 % laddning kan uppnås på bara 45 minuter, när den paras ihop med BLUETTI B210-batteriet, även om detta resulterar i max 3200W när BLUETTI AC240 är ihopkopplad med B210. Du kan ansluta en BLUETTI AC240 till upp till fyra B210 på detta sätt för användning, vilket resulterar i en enorm mängd kraft om du behöver det.

Om snabbladdning inte räcker för dig, kan du också använda solenergi för att ladda BLUETTI AC240 med en imponerande maxeffekt på 1200W, vilket innebär att det bara tar två timmar att ladda BLUETTI AC240 helt. Dessutom kan BLUETTI AC240 laddas från bilar, blybatterier och en kombination av växelström och solenergi, vilket ger dig en mängd olika sätt att hålla din generator igång.

En allt-i-ett RV/Boat Power Solution

BLUETTI

Att bara ha den effekt som krävs för att driva en hel husbil eller båt är en sak, men BLUETTI AC240 kan mer än bara det. Denna generator kan leverera ström direkt genom TT-30-porten som vanligtvis används på de flesta fordon.

Det betyder att du kan ansluta BLUETTI AC240 direkt till din båts landladdningsgränssnitt med hjälp av en kabel för att sömlöst driva allt som din båt kan tänkas behöva.

Världens första helt IP65 bärbara kraftverk

BLUETTI

Vad gör BLUETTI AC240 Ännu mer lämpad för att driva en båt eller yacht är att det är världens första helt systemomfattande strömförsörjning för mobil energilagring utomhus som klarar IP65-klassificeringen.

Detta betyder att BLUETTI AC240 är dammtät, vattentät och motståndskraftig mot korrosion från havsbrisen genom att inte bara vara dammtät för att förhindra intrång från partiklar, utan också motståndskraftig mot vattenstrålar från alla vinklar. Sammantaget betyder detta att BLUETTI AC240 kan klara det öppna havet med lätthet, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att något ska hända med din generator medan du seglar, utan istället fokuserar enbart på uppgiften.

Imponerande parallellfunktion för fördubbling av kraft

< /figure> BLUETTI

Även om BLUETTI AC240 är en otroligt kraftfull generator, behöver du ibland bara mer än vad en enda BLUETTI AC240 har att erbjuda. Lyckligtvis är BLUETTI AC240 kapabel till äkta parallellkoppling när den kombineras med BLUETTI P480 parallellbox.

Denna P480 parallellbox är extremt intelligent och kan omedelbart ansluta flera enheter utan att behöva pilla runt med några ytterligare inställningar. Det betyder att allt du behöver göra är att ansluta två BLUETTI AC240-enheter till P480 Parallel Box för att pumpa ut imponerande 4800W efter behov utan att ändra spänningen – en prestation oöverträffad i branschen. Det betyder att du med säkerhet kan driva stora 120V-apparater utan krångel med komplexa manuella inställningar.

Få ut det mesta av den kommande lanseringsaffären

BLUETTI

BLUETTI AC240 kommer att vara tillgänglig från den 2 april kl. 19.00 PDT för ett initialt pris på $1399. Om du vill hämta BLUETTI AC240 och BLUETTI B210 samtidigt kan du göra det för endast $2468.

strong>

För en ännu bättre affär kan du dock hämta BLUETTI AC240 för endast $1299 om du använder koden HTG240 i kassan. Den här koden låter dig spara 100 USD extra på det totala priset för BLUETTI AC240, men är endast giltig från den 2 april till den 29:e, så se till att göra det bästa av det så länge det varar.

Oroa dig aldrig för att få slut på ström igen

Som du kan se är BLUETTI AC240 en otrolig generator för driva båtar, yachter och husbilar med lätthet. Tack vare dess imponerande IP65-klassificering behöver du inte oroa dig för att något ska hända med den, och med en imponerande mängd kraft och NEMA TT-30-portkompatibilitet kommer du att kunna använda den enkelt med de flesta fordon du kommer tvärs över.

Eftersom kupongen endast är tillgänglig under månaden efter lanseringen av BLUETTI AC240, har det aldrig funnits en bättre tid att hämta en än idag, så dra nytta av detta erbjudande och agera snabbt.

HÄMTA DIN IDAG

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte den redaktionella riktningen för How-To Geek eller dess personal.