Byjus forsinker marslønninger; skylder på få utenlandske investorer

0
2

Det anstrengte edtech-selskapet Byju’s har informert sine ansatte om at det vil “igjen” være en forsinkelse i utbetaling av lønn.

Byjus ledelse i en kommunikasjon til ansatte ga skylden for situasjonen på en midlertidig ordre innhentet av “noen få villledede utenlandske investorer” i slutten av februar som “begrenset bruken av midlene som ble samlet inn gjennom den vellykkede rettighetsemisjonen”.

Byju’s forsøkte også å forsikre ansatte om at de følger en parallell kredittlinje for å sikre at ansatte får lønn innen 8. april.

Annonse

“Vi skriver til deg i dag med et tungt hjerte, men med et budskap om håp og trygghet. Vi beklager å måtte informere om at det igjen vil oppstå en forsinkelse i utbetalingen av lønn. Noen få villede utenlandske investorer i BYJU’S har mottatt en midlertidig bestilling i slutten av februar som har begrenset bruken av midlene samlet inn gjennom den vellykkede fortrinnsrettsemisjonen,” ledelsen skrev.

Notatet sa videre: “Denne uansvarlige handlingen fra de fire utenlandske investorene har tvunget oss til midlertidig å holde utbetalingen av lønn inntil begrensningen er opphevet.” Byju’s sa at de har full tro på det indiske rettssystemet og venter spent på et gunstig resultat som vil gjøre det i stand til å bruke midlene som er samlet inn gjennom rettighetsemisjonen og lindre de økonomiske utfordringene den står overfor.

“Som du vet, har gründerne satt alt tilbake i selskapet, og uavhengig av rettsavgjørelse, vi følger en parallell kredittlinje for å sikre at du mottar lønnen din innen 8. april,” sa ledelsen.

Positivt sa ledelsen at den har den nødvendige stemme for å øke den autoriserte kapitalen for fortrinnsrettsemisjonen.

Annonse

“Det betyr at når begrensningene for bruk av de innsamlede midlene er opphevet, kan vi oppfylle alle våre lønnsforpliktelser umiddelbart. Som du kanskje har lest, har grunnleggeren vår, Byju Raveendran, nok en gang appellert til misfornøyde investorer i en samarbeidsånd, og vi håper at investorer i rettssaker vil ha en fornuftig ånd i å ikke frustrere hverdagen vår lenger,” stod det.

Bedriften sa at de forsto følelsene av hjelpeløshet som kan oppstå på grunn av disse omstendighetene, og la til “vi deler frustrasjonen din”.

&# 8220;Vi oppfordrer deg imidlertid til å holde på håpet og forbli motstandsdyktig. BYJU’S har overvunnet utfordringer nylig, og vi er overbevist om at vi sammen vil overvinne dette siste hinderet. Vi er sikre på at rettferdighet vil seire og de økonomiske begrensningene vil bli løst snart,” ledelsen skrev og takket ansatte for deres tålmodighet, forståelse og fortsatte engasjement i den vanskelige tiden.