BSEB Matric 10. resultat 2024: Sjekk på bsebmatric.org, indianexpress.com

0
3

Bihar Board Result 2024, BSEB Matric Resultat Snart: Bihar School Examination Board (BSEB) kunngjorde 31. mars matrikkelresultatene (klasse 10) 2024. Matrikkelresultatene er ute på de offisielle nettsidene – results.biharboardonline.com og bsebmatric.org.

Indian Express er vertskap for BSEB Matric-resultatet på education.indianexpress.com.

LES | Bihar Board 10. resultat 2024 Live Updates

Bihar-styret kunngjorde lørdag (30. mars) kveld at resultatet vil bli erklært på en pressekonferanse 31. mars kl. 13.30. Pressekonferansen vil bli ledet av BSEBs styreleder, Anand Kishore. Pressekonferansen vil bli holdt i hovedkvarteret til Bihar School Education Board, som ligger ved Sinha Library Rd, Indira Nagar, Patna, Bihar.

Annonse Les | BSEB 10. resultat: Når og hvor skal du sjekke

Bihar Board 10. resultat 2024: Hvordan sjekke matrikkresultatet

For å få tilgang til Bihar Board Class 10-resultatet, følg disse enkle trinnene. Besøk først de offisielle nettstedene, som er tilgjengelige på bsebmatric.org eller results.biharboardonline.com. Når du kommer til hjemmesiden, finn og klikk på linken merket “BSEB Matric Result 2024.”

Etter det vil du bli bedt om å angi rullnummeret og rullkoden nøyaktig før du klikker sende inn. Når det er sendt inn, vil BSEB Class 10-resultatet for 2024 vises på skjermen for din vurdering. Ta deg tid til å undersøke og laste ned det elektroniske merkebladet for fremtidig referanse. Til slutt, sørg for å samle inn det originale merkebladet fra skolemyndighetene på et senere tidspunkt.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.