‘Volg deze neppe sociale media-handvatten niet’: CBSE-aandelenlijst

0
4

De Central Board of Secondary Education (CBSE) heeft een lijst vrijgegeven met handvatten waarvan is vastgesteld dat ze de naam en/of het logo van CBSE gebruiken, met als doel het grote publiek op X (voorheen Twitter) te misleiden.

/p>

Er zijn verschillende accounts die zich voordoen als CBSE, maar leerlingen moeten onthouden dat er slechts één officieel account van CBSE is op ‘X’, met de handle ‘@cbsindia29’ .

Enkele van de valse handvatten zijn:

@Cbse_official @cbseboard @CBSENEWSINDIA @CBSEupdates @CBSE_Results @cbse_guide @cbseexamresults @cbse_news @CBSE_HQ @cbse_nic_in @cbscExam @CBSEINDIA

CBSE heeft bijna 30 van dergelijke Twitter-accounts op een rij gezet die zich voordoen als het bestuur en desinformatie verspreiden.

CBSE publiceert een lijst met nep-handvatten voor sociale media

“Hierbij wordt medegedeeld dat passende actie wordt ondernomen tegen deze sociale media Handvatten. Het publiek wordt hierbij gewaarschuwd en geadviseerd om alleen de officiële X-handle van CBSE te volgen, namelijk @cbseindia29 voor geverifieerde en authentieke informatie met betrekking tot CBSE,” zei het bestuur in een officieel bericht.

Ondertussen heeft CBSE de toelatingskaarten uitgegeven voor de bestuursexamens van klasse 10 en 12, die gepland zijn om op 15 februari te beginnen. Ook dit jaar heeft CBSE besloten om geen algemene verdeling, onderscheiding of aggregaat aan de studenten toe te kennen

© IE Online Media Services Pvt Ltd