U bent niet beperkt tot grijs: 8 unieke laptopkleuren die u kunt kopen

0
3

Snelle links

  • Rose (of goud)
  • Felroze
  • Groen
  • Iriserend
  • Blauw
  • Paars (of lila)
  • Wit
  • Rood

Afhankelijk van je leeftijd herinner je je misschien de kleurrijke iBook van Apple uit 1999, of de Vaio E- en C-serie van Sony (respectievelijk 2010 en 2011). Laptops zijn tegenwoordig niet zo kleurrijk, maar je kunt het grijstinten establishment uitdagen met een beetje graafwerk.

Rose (of goud)

Chikena/Shutterstock.com

Je zou kunnen zeggen dat beide kleuren geen synoniemen zijn, en daar ben ik het absoluut mee eens. Technologiebedrijven hebben echter gadgets aangekondigd met een onmiskenbaar gelige tint en noemen deze ‘rose’, terwijl ze ook apparaten lanceren die een koperkleur hebben, maar ‘goud’ worden genoemd. Hoe dan ook. Daarom beschouw ik beide termen ter wille van de argumentatie als gelijkwaardig.

Een voorbeeld hiervan is de MacBook Air-lijn van Apple. Het model, aangedreven door de M1-processor, wordt geleverd in een "gouden" verfbeurt, die roségoud is. Als je voor de nieuwere kiest, met de M2 ​​CPU, krijg je een echt gouden optie – genaamd "Starlight".

Felroze

< img src="https://static1.howtogeekimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2024/02/razer-blade-14-2022-in-quartz-color-shown-in-angled-front-and- Angled-back-views.jpeg" /> Razer

Als goud of roze te serieus is voor jouw smaak, is een levendiger roze tint misschien een goede optie. Als je in 2023 een paar items met Barbie-thema aanschaft, past een laptop met deze kleur mooi bij de rest van de bende.

Momenteel is de beste optie om een ​​Razer Blade 14 aan te schaffen met de Quartz-verfbeurt. Maar wees er snel bij: vanaf januari 2024 is dit model overal uitverkocht, behalve op de site van de fabrikant, maar je kunt wel van de gelegenheid gebruik maken om andere Razer-producten in de Quartz-lijn te bekijken.< /p>

Groen

De Acer Aspire Vero is eigenlijk verkrijgbaar in drie kleuropties: groen, grijs en blauw. Maar in zekere zin zijn ze allemaal ‘groen’: de behuizing van de laptop is gemaakt van gerecycled plastic en er zijn een heleboel milieuvriendelijke functies, zoals VeroSense, een app voor batterijbeheer die belooft om de energie-efficiëntie te verbeteren.

Iriserend

LG

De LG Gram Style wordt vermeld als saai “wit”, wat zelfs geen klein beetje recht doet aan de daadwerkelijke verfbeurt. De behuizing van de laptop reflecteert licht in verschillende kleuren, afhankelijk van de hoek. Je kunt het effect beter begrijpen op de 360 ​​graden-weergave van de LG. Het vertoont gele, lila, blauwe en groene tinten en zal waarschijnlijk de aandacht trekken.

Blauw

Sergio Rodriguez/How-To Geek

Met een prijskaartje van meer dan $1.300 is de HP Spectre X360 zo blauw als de halsbanden van zijn doelgroep wit zijn. Voor minder dan een derde van de prijs kun je een (ook) blauwe IdeaPad Slim 3 van Lenovo krijgen.

Paars (of lila)

< figuur> Dell

Als je een gaming-laptop op het werk wilt gebruiken, kun je beter de opvallendere modellen vermijden. Als het trekken van de aandacht voor jou geen probleem is, kun je overwegen om de computer ook in een uitbundige kleur te krijgen.

Dat is precies wat Dell biedt met zijn paarse G15. Persoonlijk zou ik de tint van het deksel 'lila' noemen, maar het marketingteam van Dell weet het waarschijnlijk beter. De laptop heeft een "mintgroene" afwerking op het achterste uitsteeksel (Dell noemt dit 'thermische plank'), waardoor een kleurencombinatie ontstaat die er bekend uitziet als je een fan bent van Neon Genesis Evangelion.

Wit

Asus

Witte laptops waren een paar jaar geleden vrij gebruikelijk, voordat grijs en zwart dominant werden. Als je die tijden mist, kijk dan eens naar de Asus ROG Zephyrus G14. Het 2023-model heeft het dot-matrix-deksel, terwijl de 2024-versie een meer discrete “Slash Lighting” gebruikt, zoals de fabrikant het noemt. Ze hebben echter allemaal witte verfklussen beschikbaar.

Rood

HP

Als je echt een statement wilt maken met de kleur van je laptop, is er geen betere manier om dat te doen dan een rood model te kopen. De kans is groot dat u de enige persoon in de kamer (of in het gebouw) bent wiens computer deze tint heeft.

Met dit HP Pavilion-model kunt u dat doel bereiken zonder veel geld uit te geven, met een vraagprijs van $ 469 voor maximale specificaties. Helaas is “het maximale bereikt” betekent in dit geval een low-end Celeron-processor. Uw laptop zal de aandacht trekken vanwege zijn uiterlijk, niet vanwege zijn snelheid.

Fans van kleurrijke laptops voelen zich tegenwoordig misschien niet goed gediend, aangezien vrijwel alle aankondigingen zeggen: 'Je kunt hem in elke kleur hebben, zolang omdat het zwart (of grijs) is" stemming. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die zich verzetten tegen deze trend.

Als zelfs de opties die in dit artikel worden gepresenteerd niet genoeg voor je zijn, kan een alternatief het zoeken naar oudere modellen zijn. Neem de HP Spectre Folio als voorbeeld: deze heeft een uniek formaat, een unieke bruine kleur en een unieke lederen afwerking. De serie is echter sinds de start, in 2019, niet één keer gelanceerd.

Als je liever je volgende laptop kiest vanwege de specificaties, maar nog steeds niet over meer kleuropties beschikt, overweeg om een ​​beschermhoes aan te schaffen of er een aangepaste skin op aan te brengen. Op deze manier bent u niet beperkt tot de tinten die de fabrikant heeft besloten aan te bieden.

< strong class="an-zone-tag-bottom ad-zone-advertising-sub-tag">