PSEB nodigt aanvragen uit voor klas 10, 12 open scholieren voor academiejaar 2024-25

0
10

De Punjab School Education Board heeft vandaag de aanmeldingsdata bekendgemaakt voor de toelating van studenten van de categorieën Klasse 10 (matric) en Klasse 12 (senior secundair) onder het open schoolsysteem voor het academisch jaar 2024-25. Het aanmeldingsvenster is open en studenten kunnen zich vóór 30 april inschrijven.

Studenten die tot de overheid, niet-gouvernementele en andere erkende scholen behoren, kunnen vóór 30 april een aanvraag indienen. Het bestuur zal de kandidaten ook voorzien van de mogelijkheid om online te registreren met betaling van een late vergoeding vóór 31 augustus.

Lezen | PSEB Class 10, 12 examendata

De nieuwe accreditatiekosten bedragen Rs 3.300 voor matric, terwijl de verlengingskosten Rs 1.650 bedragen en voor het middelbaar Rs 4.400 per groep en de verlengingskosten Rs 1.650 per groep, aldus het bestuur.< /p>

Nadat de studiecentra online accreditatie hebben aangevraagd, moet het papieren exemplaar van het formulier worden verzonden naar de plaatsvervangend secretaris (Academisch), Punjab School Education Board, SAS Nagar (Mohali).

Ideale scholen van de overheid en het bestuur zijn vrijgesteld van de accreditatievergoeding. Het online formulier voor accreditatie is beschikbaar op het open schoolportaal op de login-ID van de scholen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd