De regering van Andhra Pradesh gaat ruim 6000 leraren rekruteren

0
7

De regering van Andhra Pradesh is vandaag begonnen met het proces om 6.100 posten te vervullen. Geïnteresseerde studenten kunnen op deze vacatures solliciteren op de officiële website — cse.ap.gov.in.

Volgens minister van Onderwijs B Satyanarayana van Andhra Pradesh zullen leraren worden gerekruteerd onder zeven managementcategorieën, zoals Zilla Parishad, Mandal Parishad, Municipal, Andhra Pradesh Model Schools en anderen. “Alle lerarenvacatures die naar verwachting in april zullen ontstaan, zullen via deze DSC worden ingevuld. Bovendien zullen bij een nulvacaturebeleid alle vacatures die in een bepaald jaar ontstaan, in datzelfde jaar worden ingevuld. zei Satyanarayana op een persconferentie.

Maar liefst 122 examencentra zullen worden georganiseerd als onderdeel van de wervingsactie en computergebaseerde examens zullen worden gehouden tussen 15 en 30 maart, zei hij.

Voor vacatures in het schoolonderwijs moeten de sollicitanten een bedrag betalen vergoeding van Rs 750 voor de verwerking van sollicitaties en het uitvoeren van de wervingstest (voor elke post afzonderlijk) via de betalingsgateway van 12 tot 21 februari 2024. De laatste datum voor betaling van de vergoeding is 21 februari en de laatste datum voor het online indienen van de sollicitatie is 22 februari 2024.

Na ontvangst van het honorarium ontvangt de kandidaat een 'Journaalnummer' waarmee hij/zij kan doorgaan met het online indienen van de aanvraag. Het uitgeven van het journaalnummer betekent niet dat de kandidaat de online-aanvraag heeft ingediend. Het is slechts een bevestiging van de ontvangen vergoeding.

Ook als een kandidaat wil solliciteren voor meer dan één bericht moet hij/zij elk bericht afzonderlijk toepassen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd