Astha Speciale trein op weg naar Ayodhya vanuit Surat bekogeld met stenen in Maharashtra, geen gewonden

0
5

De Astha Special-trein op weg naar Ayodhya vanuit Surat zou zondagavond nabij Nandurbar in Maharashtra met stenen zijn bekogeld. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt bij het incident. De spoorwegpolitie heeft een klacht ingediend tegen niet-geïdentificeerde personen in de zaak.

De minister van Spoorwegen en Surat BJP-parlementslid Darshana Jardosh heeft zondag de Astha Special-trein (09053) vanuit Surat afgevlagd. Bronnen zeiden dat de trein 1.344 passagiers vervoerde in 22 touringcars.

In een gesprek met de Indian Express zei Jardosh: “We zijn een incident van steenbekogelingen tegengekomen in de speciale Astha-trein en de politie onderzoekt het incident. De trein was gereserveerd voor VHP en Ram Pratistha van Surat-arbeiders.”

De trein verliet het treinstation van Surat om 20.00 uur en passagiers voelden dat sommige onverlaten stenen aan het bekogelen waren toen de trein rond 10.45 uur in de buurt van het treinstation van Nandurbar was. p.m. De passagiers brachten functionarissen van de Spoorwegpolitie (RPF) onmiddellijk op de hoogte van het incident.

De trein stopte op het Nandurbar-treinstation in Maharashtra, waar RPF-teams verklaringen van passagiers noteerden.

De trein mocht later zijn reis naar Ayodhya hervatten.

TS Banerjee, assistent-veiligheidscommissaris van Surat (RPF), zei: “We zijn informatie tegengekomen over het steenbekogelincident in de Astha-trein die gisteravond uit Surat vertrok… RPF-functionarissen van Nandurbar voeren onderzoek uit en we krijgen informatie van hen.”

© The Theory Indian Express Pvt Ltd