Slik sletter du Spotify-køen

0
4

Spotify har mange sanger, artister og podcaster å velge mellom, men kanskje du har lyst på en stemningsendring, eller du har nettopp funnet en sang du ikke liker.

Det er derfor du skal administrere Spotify-køen din. Spotify-køen din er en liste over sanger og podcaster som skal spilles neste gang. Du kan legge til elementer i køen din, men enda viktigere, du kan tømme Spotify-køen din for å hjelpe deg med å starte på nytt med en ny liste over elementer du kan spille av.

Innholdsfortegnelse

  Hvis du vil vite hvordan du sletter Spotify-køen, følg trinnene nedenfor.

  Slik tømmer du Spotify-køen på en PC eller Mac

  Du kan enkelt slette alle de planlagte sangene eller podcastene i Spotify-køen din ved å bruke skrivebordsappen eller nettspilleren. Trinnene er de samme for begge Spotify-klientene, så for å tømme Spotify-køen din på en PC eller Mac, følg disse trinnene.

  1. Åpne Spotify-appen eller nettspilleren og signer inn.
  2. Klikk på køikonet nederst til høyre. Ikonet har tre horisontale linjer, med en større linje øverst.

   For å fjerne et enkelt element fra køen, trykk på menyikonet med tre prikker ved siden av elementet og trykk Fjern fra køen. Dette vil la de andre elementene være intakte.

  1. For å slette alle elementene fra Spotify-køen, trykk på Tøm kø-knappen.
  1. Du blir bedt om å bekrefte valget ditt hvis du er ved å bruke nettspilleren – trykk Ja i popup-boksen for å bekrefte.

  Når du har tømt hele Spotify-køen din, kan du ikke gå tilbake – du må legge til elementene på nytt eller legge til nye. Dette vil ikke påvirke noen spillelister du tidligere har opprettet, så du kan alltid åpne spillelisten og begynne å spille den for å gjenopprette disse elementene til køen din i stedet.

  Slik sletter du Spotify-køen din på Android

  Du kan også tømme Spotify-køen din hvis du foretrekker å bruke mobilappen på Android-, iPhone- eller iPad-enheter. Grensesnittet er veldig likt på alle plattformer, og trinnene for å tømme køen din er identiske.

  I likhet med Spotify-skrivebords- og nettappene kan du fjerne individuelle elementer fra køen din, eller tømme hele Spotify-køen på én gang. For å tømme Spotify-køen din på Android, iPhone eller iPad, følg disse trinnene.

  1. Åpne Spotify-appen og logg på.
  2. Spill en sang eller podcast, og sørg for at albumgrafikken og avspillingskontrollene er synlige på skjermen.
  3. Trykk på køikonet nederst til høyre (ikonet med tre horisontale linjer).

   Trykk på sirkelikonet ved siden av hver sang eller podcast du vil fjerne for å velge dem.

  1. Når du er klar til å fjerne dem fra køen, trykker du på Fjern-knappen nederst til venstre.
  2. < /ol>

    For å fjerne alle elementene fra køen, trykk på Tøm kø i øverste høyre hjørne og vent noen sekunder på at elementene skal slettes.

   Som med PC- og Mac-brukere, er det ikke reversibelt å fjerne elementer fra Spotify-køen. Du må begynne å spille innhold på Spotify igjen for å gjenopprette elementer til køen din.

   Administrere Spotify-køen din

   Sletting av Spotify-køen er en enkel måte å endre hva du hører på – bare fjern elementene og begynn å spille av nye. Det er ikke en permanent endring, ettersom Spotify er designet for å tillate deg å bytte mellom tingene du vil lytte til når du vil høre på dem.

   Vil du ha det gøy med Spotify? Du kan bytte til Spotify karaoke-modus for å synge sammen med vennene dine. Hvis du er bekymret for kostnadene, kan du tenke på Spotify Duo, et abonnement for to personer for å gjøre det rimeligere (eller bytt til Spotifys gratisplan i stedet).