Slik ser du fotball-VM for kvinner i 2023 online uten kabel

0
397

FIFA verdensmesterskap for kvinner i 2023 er spesielt av mange grunner. Det er det første verdensmesterskapet for kvinner som har 32 lag. For det andre er det det første verdensmesterskapet for kvinner som arrangeres i Asia-Stillehavsregionen. Det er også første gang turneringen blir arrangert av to land – Australia og New Zealand.

Flere mediehus og kringkastere over hele verden vil tilby gratis-til-luft-dekning av turneringen over kabel. Du kan også livestreame verdensmesterskapet for kvinner gjennom kabel-TV-leverandører som tilbyr digitale abonnementer. Vi vil fremheve plattformer der du kan se verdensmesterskapet for kvinner i 2023 online uten kabel-TV.

Innholdsfortegnelse

  FIFA verdensmesterskap for kvinner 2023: lag, tidsplan og tidslinje

  Juliturneringen med åpningsseremoni/kamp mellom New Zealand og Norge på Eden Park, New Zealands nasjonalstadion. Den siste kampen er planlagt til 20. august på Anchor Stadium i Sydney, Australia.

  Land som deltar i verdensmesterskapet for kvinner 2023 er gruppert som følger:

  Grupper Lag/Land Gruppe A New Zealand (NZL)
  Norge (NOR) Gruppe B Australia (AUS)
  Irland (IRL) Gruppe C Spania (ESP)
  Costa Rica (CRC) Gruppe D England (ENG)
  Haiti (HAI) Gruppe E USA ( USA)
  Vietnam (VIE) Gruppe F Frankrike (FRA)
  Jamaica (JAM) Gruppe G Sverige (SWE)
  Sør-Afrika (RSA) Gruppe H Tyskland (GER)
  Marokko (MAR) < /figur>

  Australia vil arrangere 35 kamper (inkludert turneringsfinalen) i turneringen. New Zealand vil være vertskap for 29 kamper (24 gruppekamper og fem knockout-kamper). Her er tidslinjen for hendelsene for 2023 verdenscupturnering for kvinner:

  Begivenhetsdato(er) Gruppespillkamper torsdag 20. juli – torsdag 3. august 16. runde av seksten lørdag 5. august – tirsdag 8. august kvartfinaler fredag ​​11. august – lørdag 12. august semifinaler tirsdag 15. august – onsdag , 16. august Tredjeplasskamp lørdag 19. august Finale søndag 20. august

  Sjekk FIFAs nettsted for turneringens kampoppsett og annen informasjon – dato, klokkeslett, spillested osv.

  Peacock TV

  Telemundo Network på Peacock TV vil levere spanske sendinger av alle 64 kampene i verdensmesterskapet for kvinner i 2023. Med et Premium ($4,99/måned) eller Premium Plus ($9,99/måned) abonnement kan du streame fotballturneringen på hvilken som helst Peacock-støttet enhet.

  Optus Sport

  Et Optus Sport-abonnement ($24,99/måned) gir australske innbyggere kabelfri tilgang til VM-kamper for kvinner. Du kan streame turneringen gjennom Optus Sport-appen eller kompatible nettlesere – Safari, Microsoft Edge, Google Chrome og Firefox.

  Optus Sports har en app for Android, iOS, Xbox, PlayStation 4, Amazon Fire TV og spesifikke smart-TV-merker/-modeller.

  YouTube TV

  YouTube TV har FOX-kanaler (FOX og FS023 FIFA2) VM for kvinner. Abonner på YouTube TV ($72,99/måned) eller bli med i en YouTube TV-familiegruppe for å se turneringen på strømmeenhetene dine.

  FIFA+

  FIFA+ er den offisielle videostrømmetjenesten til Fédération Internationale de Football Association (FIFA). Strømmetjenesten tilbyr gratis sendinger av live-kamper, høydepunkter, spillerdokumentarer og annet fotballrelatert innhold.

  Du kan livestreame alle 2023-VM-kampene for kvinner på FIFA+ via FIFAs nettsted eller FIFA-mobilappen.

  Hulu Live TV

  Du kan se verdensmesterskapet for kvinner i 2023 på FOX og FOX Sports 1 (FS1) med et Hulu + Live TV-abonnement. Hulus Live TV-plan med annonser koster $69,99/måned, mens den annonsefrie varianten koster $82,99/måned.

  beIN SPORTS CONNECT

  beIN Sports har kringkastingsrettighetene til å sende verdensmesterskapet for kvinner i 2023 i Midtøsten/Nord-Afrika (MENA)-regionen. Sportskanalen vil også kringkaste turneringen i asiatiske territorier som Bahrain, Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia, UAE, etc.

  beIN SPORTS CONNECT månedlig abonnement koster $19,99, mens årskortet er $179,99. Nye brukere eller abonnenter får en to ukers gratis prøveperiode.

  Du kan streame beIN SPORTS CONNECT via Apple TV, Android TV og Android/iOS-mobilappene. Du kan også se verdensmesterskapet for kvinner via nettstedet beIN SPORTS CONNECT.

  Sling TV

  Sling TVs “Blue” plan ($45/måned) har FOX og FOX Sports 1 i kanalutvalget. Med ett enkelt abonnement kan du streame alle 64 turneringskampene på tre enheter samtidig.

  Den blå planen gir 50 timers DVR-lagring, slik at du kan ta opp kamper på strømmeenheten(e) for å se senere.

  fuboTV

  fuboTV er en annen strømmeplattform for å se verdensmesterskapet for kvinner online uten kabel. Alle fuboTV-planer inkluderer alle FOX-kanaler som kringkaster turneringen – FOX, FOX Sports (FS1) og FS1 4K.

  fuboTV månedlige planer starter på $74,99 månedlig med en 7-dagers gratis prøveperiode for nye abonnenter. Opprett en fuboTV-konto, kjøp en plan og installer fuboTV-appen på strømmeenheten din. Du kan også streame turneringen på fuboTVs nettsted via nettleseren din – se alle enheter som er kompatible med fuboTV.

  Se verdensmesterskapet for kvinner online uten kabel

  Dette er for øyeblikket de beste plattformene for å se verdensmesterskapet for kvinner i 2023 på nettet – i og utenfor USA. De fleste av disse strømmeplattformene er tilgjengelige for innbyggere i USA, men du kan omgå geo-begrensningen ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN).

  Med over én million solgte billetter, vil årets verdensmesterskap for kvinner utvilsomt være turneringens største utgave. United States Women's National Team (USWNT) vant de to siste utgavene og er favoritter til å vinne årets trofé. Hvis de vinner turneringen, vil de være det første laget som vinner verdensmesterskapet for kvinner tre ganger på rad.