Van Meta die betaalde geverifieerde accounts lanceerde tot de nieuwe innovatieve cursus van UGC: 5 verhalen die je vandaag misschien hebt gemist

0
37

Met het voortdurende protest van de worstelaars en het begin van de moesson die vandaag de nieuwscyclus domineert, heb je misschien enkele van onze grondrapporten en exclusieve verhalen gemist. Maak je geen zorgen, we staan ​​achter je!

Lees ook

CBI registreert 6 FIR's, vormt SIT om geweld in Manipur te onderzoeken

Internationale scheidsrechter aan het woord: 'Ik zag Brij Bhushan naast haar staan, z…

Sloop begint op Odisha-school die fungeerde als mortuarium na tragedie met trein >

Cyclone Biparjoy wordt de komende 36 uur intenser: IMD

Hier is een overzicht van de 5 topverhalen die je vandaag misschien hebt gemist:
Vliegtarieven stijgen hoger dan die van vliegtuigen Als je de afgelopen weken hebt geprobeerd vliegtickets te boeken, heb je misschien exorbitante ticketprijzen opgemerkt. Meerdere factoren hebben bijgedragen aan deze prijsstijging. We splitsen er enkele op. UGC lanceert Bachelor of Science in Humanities en CommerceUGC heeft een nieuwe reeks innovatieve titelnamen voorgesteld. De meest recente daarvan is de Bachelor of Science in Humanities and commerce. Momenteel bieden universiteiten een Bachelor of Arts (BA) -graad in kunst, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan, en de Bachelor of Science-graad is typisch voor bètavakken. Zo werkt het. Meta betreedt de paradox van blauwe vinkjes In navolging van de Twitter-strategie zullen meta-apps zoals Instagram en Facebook nu ook betaalde aangevinkte accounts in India geven. Meta Verified-leden moeten Rs 699 per maand betalen om geverifieerd te blijven. Hier is alles wat u moet weten over de nieuwe functie. Een T-shirt dat een moordmysterie oploste Een 25-jarige vrouw werd in april van dit jaar vermoord en haar lichaam gedumpt in Delhi. Uiteindelijk had de politie niet meer nodig dan een T-shirt en een paardenkar om de daders te vinden. Hier is hoe een gestreept T-shirt het moordmysterie hielp oplossen. 39 jaar Operatie Blue StarIn de opiniesectie van vandaag schrijft Pramod Kumar over 39 jaar Operatie Blue Star in Punjab en hoe het een herinnering is geworden aan de noodzaak om religieuze symbolen te respecteren, in plaats van een kenmerk van sociale verdeeldheid, de politiek van religieuze dominantie of de bewering van het idee van een theocratische staat.