UGC NET 2023: NTA publiceert examenrooster voor fase 1

0
56

UGC NET 2023: Het National Testing Agency (NTA) heeft donderdag (8 juni) het examenrooster vrijgegeven voor fase één van UGC-NET (University Grants Commission – National Eligibility Test) juni 2023 voor Assistent Professor en Junior Research Fellowship en Universitair Docent. Het schema is beschikbaar op de officiële website: ugcnet.nta.nic.in. Lees ook | CUET PG 2023: NTA geeft toelatingskaart vrij voor examens van 9 tot 11 juni

Het examen wordt afgenomen van 13 tot 17 juni in de computergebaseerde testmodus. De examens worden afgenomen in twee ploegen.

De examens beginnen met Handel, Lichamelijke Opvoeding en Bibliotheek- en Informatiekunde op 13 juni en sluit af met Computer Science and Applications, Hindi and Sociology op 17 juni.Lees ook

'Beschaamd om geassocieerd te worden met deze leerboeken': Adviseurs vragen NCERT t…

NEET UG 2023-update: NTA maakt volgende week resultaten bekend< figure class="non_premium_icon">

IIT Guwahati brengt JEE uit Advanced 2023 response sheets

Scoring 6 IELTS bands in individuele secties niet verplicht voor Canada's SDS

UGC NET wordt twee keer per jaar gehouden, een keer in juni en een keer in december. De paper wordt uitgevoerd door de NTA om te bepalen of Indiase staatsburgers in aanmerking komen voor 'Assistant Professor' en 'Junior Research Fellowship and Assistant Professor' aan Indiase universiteiten en hogescholen. De kandidaten krijgen een Junior Research Fellowship en/of of ze in aanmerking komen voor een universitair docentschap hangt af van de gezamenlijke prestaties in paper 1 en 2.

© IE Online Media Services Pvt Ltd