KCR slår mot opposisjonen, forsvarer statens landportal

0
33

Telanganas sjefsminister Chandrasekhar Rao slår mot opposisjonen og har oppfordret gårdssektoren til å strebe for beskyttelse av Dharani-portalen for landjournalforvaltning i staten. Da Rao talte til et offentlig møte i Nagarkurnool-distriktets hovedkvarter tirsdag kveld, advarte Rao bøndene om å se de “uhyggelige designene” til opposisjonen generelt, og kongressen spesielt, ifølge en uttalelse.

Les også

Internasjonal dommer snakker: 'Jeg så Brij Bhushan står ved siden av henne, s…

< /figure>Syklon Biparjoy forsterkes i løpet av de neste 36 timene: IMD

Odisha-togtragedie: Video fanger siste øyeblikk før Coromandel Expr…

CBI registrerer 6 FIR-er, danner SIT for å etterforske Manipur-vold

“Noen ledere i staten pleier en rype mot Dharani-portalen og kunngjør at den vil bli dumpet i Bengalbukta. Å dumpe Dharani er ingenting annet enn å dumpe bønder, og vi vil ikke oppmuntre til det,” sa han, ifølge uttalelsen. Rao sa at portalen har hjulpet vanlige bønder med å få fordelen av å beskytte landregistrene sine og hjulpet dem med å holde seg unna mellommenn, som tidligere regjerte i kappen til inntektsansatte.

© The Indian Express (P) Ltd