KCR slår emot oppositionen, försvarar statens landportal

0
46

Telanganas chefsminister Chandrasekhar Rao slår mot oppositionen och har uppmanat lantbrukssektorn att sträva efter skydd av Dharani-portalen för förvaltning av markregistret i delstaten. Rao talade till ett offentligt möte i Nagarkurnool-distriktets högkvarter på tisdagskvällen och varnade bönder för att se oppositionens “olyckliga planer” i allmänhet, och kongressen i synnerhet, enligt ett uttalande.

Läs även

Internationell domare talar: 'Jag såg Brij Bhushan står bredvid henne, s…

< /figure>Cyclone Biparjoy intensifieras under de kommande 36 timmarna: IMD

Odisha tågtragedi: Video fångar de sista ögonblicken innan Coromandel Expr…

CBI registrerar 6 FIRs, bildar SIT för att undersöka våldet i Manipur

“Några ledare i delstaten vårdar en ripa mot Dharani-portalen och tillkännager att den skulle dumpas i Bengaliska viken. Att dumpa Dharani är inget annat än att dumpa bönder, och vi kommer inte att uppmuntra det”, sa han enligt uttalandet. Rao sa att portalen har hjälpt vanliga bönder att få fördelen av att skydda sina markregistreringar och hjälpt dem att hålla sig borta från mellanhänder, som tidigare styrde över huvudet i inkomstpersonalens dräkt.

© The Indian Express (P) Ltd