Je kunt Sangria maken met een Franse pers

0
47
Cabeca de Marmore/Shutterstock.com

Veel mensen kunnen niet zonder hun Franse pers als het gaat om het zetten van de perfecte kop koffie in de ochtend. Maar wist je dat je diezelfde Franse pers ook later op de dag kunt gebruiken voor happy hour?

Nu het zomerseizoen officieel in gang is gezet, is het tijd om na te denken over koele, verfrissende, fruitige sangria en kunt u de heerlijke cocktail maken die u kunt delen met uw vertrouwde Franse pers!

Een Franse pers is geweldig voor het maken van sangria omdat het de smaak van het fruit helpt om echt in de wijn te trekken. Het filtert ook alle kleine deeltjes eruit, dus als je limoenen of sinaasappels in je drankje gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over het nippen van een stukje pulp!

BAYKA koffiezetapparaat met Franse pers

Wist u dat uw Franse pers kan worden gebruikt voor koffie EN cocktails?

Amazon

$27.99
$32.99 Bespaar 15%< /p>

Om uw Franse pers van een koffiezetapparaat in een cocktailmaker te veranderen, legt u uw fruit op de bodem van de kan, voegt u uw alcohol toe en duikt u langzaam. Het vruchtvlees en de pitjes blijven op de bodem, de wijn wordt verrijkt met fruitsmaken en je schenkt het drankje gemakkelijk in voor meerdere gasten.

Dit is niet alleen een geweldige cocktailhack voor in de zomer, maar als je thuis meer dan één Franse pers hebt, kun je verschillende versies van sangria tegelijk maken, waardoor het een perfecte oplossing is voor een etentje.

Maar zelfs als je aan het cocktailen bent alleen al is dit proces zo gemakkelijk en snel dat je de soorten fruit en wijn die je gebruikt elke keer kunt wisselen, en je hoeft niet te wachten tot de smaken versmelten. Proost op een zoete, zoete zomer!