IIT Madras nodigt aanvragen uit voor BS Degree in Electronic Systems; JEE-score niet verplicht

0
38

Het Indian Institute of Technology (IIT), Madras nodigt sollicitaties uit voor het allereerste off-camps BS Degree in Electronic Systems-programma. Het programma is onlangs gelanceerd. Geïnteresseerde studenten kunnen zich aanmelden voor dit programma op de officiële website — study.iitm.ac.in/es/

Studenten hebben tot 25 juni de tijd om zich aan te melden voor deze BS-opleiding. Iedereen die klasse 12 (of gelijkwaardig) met natuurkunde en wiskunde als vakken heeft voltooid, kan zich aanmelden voor dit programma. Om ervoor te zorgen dat meer mensen kunnen profiteren van dit programma, is er geen leeftijdsgrens om deel te nemen aan dit programma, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die zichzelf wil bij- en omscholen op het gebied van elektronische systemen.

Lees | NIRF 2023 Beste technische hogescholen: IIT Madras pakt eerste positie, IIT's domineren lijst

Na voltooiing van het programma ontvangen studenten een diploma van IIT Madras. Het instituut biedt ook meerdere uitstapmogelijkheden, waardoor leerlingen in verschillende stadia van hun onderwijstraject certificaten en diploma's kunnen ontvangen. Daarnaast biedt IIT Madras speciale plaatsingshulp om carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van het programma te vergemakkelijken, waardoor hun succesvolle overgang naar de industrie wordt gegarandeerd.

Dit programma is de tweede BS-graad van IIT-M. Het instituut beweert dat deze cursus is ontworpen in overleg met marktleiders. Studenten zullen na het voltooien van het programma worden uitgerust met sterke basisvaardigheden en vaardigheden die geschikt zijn voor de industrie, waardoor een hoge inzetbaarheid wordt gegarandeerd.

Lees ook

'Beschaamd om geassocieerd te worden met deze leerboeken': Adviseurs vragen NCERT t…

NEET UG 2023 Datum: NTA publiceert resultaten tegen zondag of maandag

IIT Guwahati releases JEE Advanced 2023 antwoordbladen

Score 6 IELTS-bands in afzonderlijke secties niet verplicht voor Canadese SDS

Het programma omvat persoonlijke laboratoria bij IIT Madras, waardoor praktische praktische training wordt gegarandeerd die de vaardigheden van studenten verbetert; begrip van elektronische systemen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd