IIT Madras bjuder in ansökningar om BS-examen i elektroniska system; JEE-poäng är inte obligatoriskt

0
43

The Indian Institute of Technology (IIT), Madras, bjuder in ansökningar till första BS-examen i elektroniska system någonsin utanför lägret. Programmet lanserades nyligen. Intresserade studenter kommer att kunna ansöka om detta program på den officiella webbplatsen — study.iitm.ac.in/es/

Studenter har tid fram till den 25 juni att ansöka om detta BS-program. Alla som har gått klass 12 (eller motsvarande) med fysik och matematik som ämnen kan söka till detta program. För att säkerställa att fler människor kan dra nytta av detta program, finns det ingen åldersgräns för att gå med i detta program, vilket gör det tillgängligt för alla som vill uppgradera och omskola sig själva inom området elektroniska system.

Läs | NIRF 2023 Bästa ingenjörshögskolor: IIT Madras tar första positionen, IITs dominerar listan

När programmet är klart kommer eleverna att få en examen från IIT Madras. Institutet erbjuder också flera exitalternativ, vilket gör det möjligt för elever på olika stadier av sin utbildningsresa att få certifikat och diplom. Dessutom tillhandahåller IIT Madras dedikerad placeringshjälp för att underlätta karriärmöjligheter för programutexaminerade, vilket säkerställer deras framgångsrika övergång till branschen.

Detta program är den andra BS-examen från IIT-M. Institutet hävdar att denna kurs är utformad i samråd med branschledare. Studenter efter att ha slutfört programmet kommer att vara utrustade med starka grunder och branschförberedda färdigheter, vilket säkerställer hög anställningsbarhet.

Läs även

'Skäms över att vara associerad med dessa läroböcker': Rådgivare ber NCERT att…

NEET UG 2023 Datum: NTA släpper resultat senast söndag eller måndag

IIT Guwahati släpps JEE Advanced 2023 svarsblad

Betyg 6 IELTS-band i individuella sektioner är inte obligatoriska för Kanadas SDS

Programmet innehåller personliga laborationer vid IIT Madras som säkerställer praktisk praktisk träning som förbättrar eleverna’ förståelse för elektroniska system.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd