Hoe u UFC 289 Nunes vs. Aldana live online kunt bekijken

0
41
UFC

Je kunt de hoofdkaart van UFC 289 tegen een extra vergoeding alleen streamen op ESPN+, dat is inbegrepen bij de Disney-bundel. Voorlopige gevechten worden gestreamd op UFC Fight Pass en op ESPN, dat beschikbaar is met veel live-tv-streamingabonnementen.

Een vrouwenkampioenschapsgevecht kopt UFC 289, uitgezonden vanuit Rogers Arena in Vancouver, Canada, om 22.00 uur ET/19.00 uur PT op 10 juni 2023. Hier leest u hoe en waar u het live kunt streamen.

UFC 289 Live streamen in de Verenigde Staten

De hoofdkaart van UFC 289 is exclusief beschikbaar op ESPN+ in de Verenigde Staten. Bestaande abonnees van ESPN+ ($ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar) of de Disney-bundel (met ESPN+, Disney+ en Hulu voor $ 12,99+ per maand) kunnen UFC 289 bestellen voor $ 79,99 extra. Nieuwe abonnees kunnen een jaar ESPN+ krijgen samen met de uitzending van UFC 289 voor $ 124,98.

Bekijk op ESPN+

Huidig ​​kampioene bantamgewicht dames Amanda Nunes verdedigt haar titel tegen Irene Aldana in het UFC 289 main event. De hoofdkaart bevat ook een lichtgewicht gevecht tussen Charles Oliveira en Beneil Dariush, een weltergewicht gevecht tussen Mike Malott en Adam Fugitt, een vedergewicht gevecht tussen Dan Ige en Nate Landwehr, en een middengewicht gevecht tussen Marc-André Barriault en Eryk Anders.

p>

Video afspelen

De voorlopige wedstrijden zijn om 20.00 uur beschikbaar voor alle abonnees van ESPN+ en de Disney-bundel. ET/17.00 uur PT. Die periodes worden ook uitgezonden op ESPN, dat beschikbaar is via streamingdiensten voor live tv, waaronder DirecTV Stream ($ 74,99+ per maand na een gratis proefperiode van vijf dagen), Fubo ($ 74,99+ per maand na een gratis proefperiode van drie dagen), Hulu + Live TV ($ 69,99+ per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen), Sling TV ($ 40+ per maand), Vidgo ($ 69,99+ per maand) en YouTube TV ($ 72,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) .

De vroege voorbereidende gevechten worden om 19.00 uur gestreamd op UFC Fight Pass ($ 9,99 per maand of $ 95,99 per jaar). ET/16.00 uur PT.

Geografische beperkingen omzeilen met een VPN

Als u buiten de Verenigde Staten woont of naar het buitenland reist en u toch om UFC 289 te streamen op ESPN+, UFC Fight Pass of een live-tv-streamingservice, kun je het beste een VPN gebruiken. Met een VPN kunt u geografische beperkingen omzeilen en UFC 289 streamen op de aangewezen platforms.

ExpressVPN is onze keuze voor de beste algehele VPN en de beste VPN voor streaming. Het is een snelle en gemakkelijke manier om UFC 289 te bekijken, waar u zich ook bevindt. Zo gaat u aan de slag:

  1. Download ExpressVPN.
  2. Maak verbinding met een server in de Verenigde Staten.
  3. Ga naar ESPN+ om de hoofdkaartuitzending te kopen, of log in op uw ESPN+, UFC Fight Pass of live-tv-streamingserviceaccount om de voorlopige wedstrijden te bekijken. U moet een geldige Amerikaanse postcode opgeven.

ExpressVPN biedt ook een gratis proefperiode, dus als u niet tevreden bent met de service, kunt u direct na het bekijken van UFC 289 annuleren.

The Best VPN Services of 2023 Beste algehele VPN ExpressVPN ExpressVPN Beste budget VPN Privé-internettoegangswinkel Beste VPN voor Windows NordVPN Shop Beste gratis VPN Windscribe Windscribe Beste VPN voor iPhone Proton VPN-winkel Beste VPN voor Android Hide.me Shop Beste VPN voor streaming ExpressVPN ExpressVPN Beste VPN voor gaming TorGuard TorGuard Beste VPN voor torrenting IVPN IVPN Beste VPN voor China VyprVPN VyprVPN Beste VPN voor privacy Mullvad VPN Mullvad LEES VOLGENDE

  • › Vision Pro past niet in de missie van Apple op het gebied van digitaal welzijn
  • › Bing Chat op het web ondersteunt nu spraakinvoer
  • › Google Chrome heeft nu meer functies voor wachtwoordbeheer
  • › De volgende grote update van Mozilla Thunderbird is nu in bèta
  • › Hoe u kunt voorkomen dat uw PS5 oververhit raakt
  • › Je favoriete Reddit-app staat op het punt te sluiten