Delhi Confidential: I gang med Madhya Pradesh-kampanjen neste uke tar Priyanka et interessant valg

0
50

Med Rahul Gandhi i utlandet vil kongressens generalsekretær Priyanka Gandhi Vadra starte partiets kampanje i Madhya Pradesh 12. juni. Men valget av stedet er interessant: Hun vil tale til et møte i Jabalpur, hjertet av Mahakoshal-regionen. Shivraj Singh Chouhan-regjeringen har ikke mange ministre fra regionen, noe som sies til en ryper av innbyggerne. Faktisk måtte Chouhan gjøre mange MLAer lojale mot Jyotiraditya Scindia-ministre, og ingen av dem tilhører regionen. Regionen ble også utelatt fra Rahul Gandhis Bharat Jodo Yatra, som krysset gjennom regionene Malwa og Sentral-India.

Jobbe godt utført

Mens søkelyset skifter etter innvielsen av det nye Stortingsbygget 28. mai, minner Statens offentlige arbeider om sin rolle i prosjektet. Personalet og besøkende til departementet for bolig- og bysaker i Nirman Bhawan, som vedlikeholdes av CPWD, blir møtt ved inngangen med en tavle som bærer et bilde av det nye parlamentet, med ordene: «Stolt øyeblikk for CPWD-brorskap til komplett landemerke for nasjonen på rekordtid nok en gang; gratulerer til alle.»

Les også

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Confidential: Et uvanlig syn når Piyush Goyal innvier nasjonal…

Delhi konfidensielt: alderslinje

Delhi Confidensial: Senior BJP-leder Shahnawaz Hussain har en klage på…

Celebrating A Town

Som dokumentaren om Vadnagar — «Ananth Anaadih Vadnagar» — hadde premiere på Discovery-kanalen onsdag , Union Culture & Turistminister G Kishan Reddy var til stede i byen, der statsminister Narendra Modi vokste opp. Dokumentaren fokuserer på byens 2500 år lange historie, som ble lagt til UNESCOs tentative liste over verdensarv i fjor. Under besøket besøkte Reddy også Vadnagar jernbanestasjon og hadde te med jernbanetjenestemenn. Som barn hjalp Modi faren med å selge te til pendlere på stasjonen. Stasjonen ble åpnet rundt 1880-tallet og har blitt modernisert.

© The Indian Express (P) Ltd