Van meeslepende Apple-ervaring tot Hansal Mehta's Scoop: 5 verhalen die je vandaag misschien hebt gemist

0
35

Met de Odisha-treintragedie en het Wrestlers' Protest die vandaag de nieuwscyclus domineren, heb je misschien enkele van onze speciale rapporten en exclusieve verhalen gemist.

Lees ook

Odisha train tragedie: Video legt laatste momenten vast voor Coromandel Expr…

Internationale scheidsrechter aan het woord: 'Ik zag Brij Bhushan naast haar staan, s…

Rajiv Gandhi weigerde ex-premiers, hun familie onder SPG-bescherming op te nemen…

Karnataka-congres berispt minister voor hints naar verandering van wet op slachten

Hier is een overzicht van de 5 belangrijkste verhalen die je vandaag misschien hebt gemist.
Waarom verkopen Punjab-senioren land en verhuizen naar het buitenland? Zelfs de alledaagse daad van op je veranda zitten, een krant in je handen houden terwijl je een slokje van je ochtendthee neemt, is er een vol magie voor de mensen van Punjab. Bekend om hun band met de voorouderlijke Zameen (land), waarom verkopen de mensen van Punjab hun land en vestigen zich in het buitenland? Lees ons verhaal om erachter te komen. 'Prerna' voor kinderen op Modi's school De regering heeft dinsdag aangekondigd dat twee kinderen uit elk district in India naar de basisschool in Vadnagar, Gujarat, zullen worden gebracht, waar premier Narendra Modi zijn basisonderwijs heeft genoten. De school zou deze kinderen ‘Prerna’ of inspiratie moeten geven. Hier is hoe de regering van plan is het te doen. Ga helemaal op in de Apple ExperienceApple kondigt zijn eerste Augmented Reality-apparaat met Apple Vision Pro aan. De nieuwe technologie is niet zomaar een Apple-platform, maar een opvallende ervaring die klaar is om de virtuele wereld naar een volgende stap te brengen. Klik hier om een ​​indruk te krijgen van de ervaring. Scoop: een ongefilterd portret van de journalistieke industrie De nieuwe Netflix-show Scoop van Hansal Mehta reflecteert op de realiteit van de media-industrie en is een memoires uit de gevangenis van journaliste Jigna Vora die werd gearresteerd voor de moord op een andere verslaggever. Aangezien de show meerdere beurten kent en de kijkers aan het scherm gekluisterd houdt, is dit wat je kunt verwachten. Klimaatactie: wat is de update? De klimaatactiebijeenkomst die dinsdag in Bonn werd gehouden, leidde tot meerdere vragen over het klimaatactieplan. Wat waren de doelstellingen van de bijeenkomst toen de oude eisen en oude mazen naar boven kwamen? Wat is het standpunt van India hierover? Dat zoeken we uit.