Teslas webbplats listar modell 3 för $28K, men det finns en hake

0
30
Hannah Stryker/Review Geek

Tesla’s prisstrategi fortsätter att förändras nästan dagligen, och den populära Model 3 har fått minst sex prissänkningar bara i år. Och även om det är goda nyheter för potentiella köpare, är den senaste uppdateringen av Teslas webbplats som visar en Model 3 för endast 27 940 USD lite missvisande.

Företaget gjorde nyligen ytterligare två stora förändringar av hur det fungerar. visar prisinformation på webbplatsen. Nu, när du går till målsidan för Model Y eller Model 3, i stället för att se startpriset, listar Tesla priset efter den federala skattekrediten på 7 500 USD.

Som ett resultat kostar Model 3 inte $40 000 utan säger istället att den bara kommer att kosta $32 740. Vi ser samma sak på Model Y-sidan. Uppenbarligen gör detta att fordonen verkar mer prisvärda, vilket lockar köpare att klicka sig vidare till “Beställ nu” onlinekonfigurator.

När du klickar dig vidare för att köpa din snygga nya Tesla Model 3 ser du priset listat som otroligt överkomligt $27 940. Men om du tittar längst ned i mitten av sidan ser du fortfarande det verkliga priset, vilket är 40 240 USD.

img src=”http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif” />Tesla

Den inringade prissättningen som visas är det potentiella besparingspriset när du räknar in 7 500 $ Federal EV-skatteavdrag och “gasbesparingar.” Tesla har alltid visat gasbesparingar på sajten, men nu kombineras det med skattelättnaden för att göra fordonspriserna mer tilltalande.

RELATEDTesla vill ha sin obegränsade gratis överladdning tillbaka

Till att börja med är potentiella gasbesparingar lite triviala, för att inte tala om laddning av el och elbilar kostnaderna varierar från stat till stat. Dessutom är inte alla kvalificerade för hela den federala skattelättnaden, om någon, beroende på olika faktorer, inklusive inkomstnivåer.

Köpare kan fortfarande växla inköpsprisknappen för att se vad de kommer att spendera, men det är ett intressant drag från Tesla. Hur som helst, landningssidan och onlinekonfiguratorerna har alla möjliga priser listade överallt, så gör lite research innan du beställer.